kafesteki yabancı durumu nasıl giderilir?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
arkadaşlar ilk kuluçkamda 3 tane hiper aktif mavi kuşlarımız oldu büyüdükleri için  yeni kafes alıp ayırdık. fakar önemli bir sorun var ben onları tek tek eğitmek için uğraşayım onlar çoktan çete olmuşlar bile.kafesi fena benimsemişler. kafese herhangi bir kuşu hatta babalarını bile atsam  üçü bir olup kuşu imdaat diyene kadar dövmeye girişiyorlar. ikinci kuluçkadan 6 yavru gelecek bunlar kafesi benimserken onları o kafeste nasıl barındırıcam lütfen yorumlarınızı bekliyorum. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
aynı dert bendede var 80cm x 100cm x 120 cm ebatında bana göre ideal büyüklükte salmalık yaptım içine kendimde 3 yavru birde yetişkin erkek kuş koydum 2 gün sonra 2 adet yavru kuş aldım onları koyayım dedim ama nafile benimkilerde çete olmuş bize yardım edin lütfen  :(  :'(

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ayrı bir salmaya veya kafese koymanız en iyisi. Özellikle yeni yeme düşmüş yavruları onların yanına koyduğunuzda onlara daha büyük hasar vereceklerdir

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Ayrı bir salmaya veya kafese koymanız en iyisi. Özellikle yeni yeme düşmüş yavruları onların yanına koyduğunuzda onlara daha büyük hasar vereceklerdir
+1

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
diğer arkadaşı bilmem ama benim fazla kafesim yok.yada şöyle bişey düşünüyorum. konuşan kuşumun kafesine yeni yavrula büyüyünce ve ilk kuluçka yavruları aynı anda koyup konuşan kuşu. ilk kuluçka yavrularının kafesinde bir süre bulundurmak  böyle yapınca kavga çıkar mı yine?