Kafesten İlk Çıkış ve Yaralanması Hk

Şahin ATAK

Yeni Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
ATAK
Merhaba Arkadaşlar ;

Resimde Görünen Mubişimi 5 gün önce aldım. 1-1,5 Aylık Erkek Yerli Bir Kuş. Kuşu İlk kez bugün dışarı salayım dedim salmaz olaydım. Çok Hızlı ve Yüksekten uçması sebebi ile Duvara-Cam'a-Aynaya çarptı. Ve Aşağıdaki Hale Geldi. SOn Anda Elimle Yakalayarak kafesine koydum.

Sizce Durumu Nasıldır Neler Yapmalıyım yardımcı Olur musunuz ?

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
çok büyük bir sağlık problemi var gibi görükmüyor mümkün mertebe kafesi,nden uzun süre çıkarmayı bir haftaya kalmaz yem yeyip su içtiği müddetçe düzelecektir hızlı toparlaması için haşlanmış yumurta rendesi ve bisküvi karışımı bir mama hazırlayabilirsiniz yahut hazır bir mama kullanabilirsiniz ek besin iyi gelecektir.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
çok büyük bir sağlık problemi var gibi görükmüyor mümkün mertebe kafesi,nden uzun süre çıkarmayı bir haftaya kalmaz yem yeyip su içtiği müddetçe düzelecektir hızlı toparlaması için haşlanmış yumurta rendesi ve bisküvi karışımı bir mama hazırlayabilirsiniz yahut hazır bir mama kullanabilirsiniz ek besin iyi gelecektir.
Çok geçmiş olsun, üzücü bi durum ama benimde başıma gelmişti ilk muhabbet kuşumda, Abdullah bey'e katılıyorum.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
sanırım teramicin merhem iyi gelebilir. çok korkulacak bir durumu yok gibi.
yalnız dikkatimi başka bişey çekti. kuşu sanırım duvara asmışsınız. arkadaki vida başı yavruya zarar vermesin. bence ona da bir önler alın

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Bir sıkıtı yok gibi bende bir gün  yavrular kontrol ediyordum daha tüğsüz yavru elimden yere düştü 1 Metreden yere sürekli takip ettim zaten sakatlanır veya ölür diye düşünmüştüm ama bir kısıntı olmadı Allaha Şükür ama sizin kuş artık büyümüş buna kolay kolay inşallah bişey olamaz ...Güle güle besleyin