KALAMAR KEMİĞİ ARIYORUMM

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
-1 Kg Kalamar Kemiği Almayı düşünüyorum bildiğiniz bir site varmı ben sadece yiğit kafes  bulabildim daha önce yiğit kafesten alan kullanan varmı kalitesı nasıl

-Forumda araştırdığım kadarıyla ağırlıklı  deli nature yem tavsiye ediliyor kullanılıyor kanaryalar için olanı hangisi yardımcı olurmusunuz http://www.elapet.com/

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
sizler nerden alıyorsunuz bulunğum ilçede bulamıyorum toplu ve uygun fiyata alabileceğim biryer arıyorum yokmu önerisi olan???

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Samandağına çevlik limanına git veya samandağında bulunan balıkçılarla irtibata geç bir sürü kalamar kemiği temin edersin orada...

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
mert bey samandağıyla hiç alakam yok kımseyıde tanımam oraya gıt gel masrafıyla zaten petshop 1 tl den alırım zaten :) erzin hatayın en uzak ilçeyi hatayla alakmız yok gibi birşey :)

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Antalyadan Raşit TOPKARA beyle irtibata geçebilirsin.
kargo ile adrese teslim gönderim yapıyor ihtiyacın kadar
bugün 5 kğ göndermiş sağolsun..
doğal ve yerli olması nedeniyle tercih sebebim...
fazla gelirse, çevrenizdeki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Antalyadan Raşit TOPKARA beyle irtibata geçebilirsin.
kargo ile adrese teslim gönderim yapıyor ihtiyacın kadar
bugün 5 kğ göndermiş sağolsun..
doğal ve yerli olması nedeniyle tercih sebebim...
fazla gelirse, çevrenizdeki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...
teşekkürler msj bıraktım raşit beye cevap bekliyorum

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
selam tahir bey denize yakın bir yerdesin geniş bir zamanında sana en yakın tekne barınaklarının olduğu yere git avcılar avladıkları mürekkep balığını temizleyince kemiğini çevreye atıyorlar yada oltacılarda aynısını yapıyor oralarda yerden toplarsın  yada tanıdık bir balıkçıya söyle sana ayarlasın tam doğal oluyor petshoplardan bir defa almışsın alçı kalıbı dökmüşler gibiydi... dogal olmasına dikkat et

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
selam tahir bey denize yakın bir yerdesin geniş bir zamanında sana en yakın tekne barınaklarının olduğu yere git avcılar avladıkları mürekkep balığını temizleyince kemiğini çevreye atıyorlar yada oltacılarda aynısını yapıyor oralarda yerden toplarsın  yada tanıdık bir balıkçıya söyle sana ayarlasın tam doğal oluyor petshoplardan bir defa almışsın alçı kalıbı dökmüşler gibiydi... dogal olmasına dikkat et

benimde demek istediğimde buydu:)

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
yaklaşıl 2 hafta önce sahıldeydım 1 tne bulabılmıştım yıne gıtmeyı duşunuyrum ama fırsat bulabılırsem.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
internette sipariş verdim 1 kğ 16,50 tl gayet uygun ....arkadaşların dediği gibi balıkçıların oralardan temin edebilirseniz daha ucuza gelir .... alkisd

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
internette sipariş verdim 1 kğ 16,50 tl gayet uygun ....arkadaşların dediği gibi balıkçıların oralardan temin edebilirseniz daha ucuza gelir .... alkisd
siteyi verme şansın varmı

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
fiyat uygun bence ben dün aldım 1 kg büyük olanlardan 25 tl ye küçüklerede 30 dediler toptancıdan o da kargo ücretiyle 21 tl ye falan geliyor ayhan beyin dedigi sitede düşünün derim iyi geceler

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Teşşürler ayhan bey bütün seçenekleri değerlendireceğim en uygunu ve en sağlıklısını alacagm ınş acele etmem lazm elımde hıç yok

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
internette sipariş verdim 1 kğ 16,90 tl gayet uygun ....arkadaşların dediği gibi balıkçıların oralardan temin edebilirseniz daha ucuza gelir .... alkisd
tahmini saymadım ama cap olarak biraz büyük ben salmaya astığım için gayet iyi oldu MÜSAİT ZAMANDA SAYARIM İSTERSEN AMA TAHMİNİMCE 20---25 ADET VARDIR...ALDIĞIM ADRES

http://www.sanalpazar.com/Ithal-Kalamar-Kemigi-1-Kg...................16.90-Tl__isp9733092

NORMALDE 25 -30TL SATILIYOR KİLOSU

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cumartesi günü sahilde yürüyüşe çıktım
1 saatte ortalama 70 adede yakın kalamar kemiği topladım, şu anda sezonu sanırım...