kalamar kemigi

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
Saygideger uretici arkadaslar bana toptan balik kemigi lazim bana yardimci olabilicek adres verebilicek biri varmi yardimci olursaniz sevinirim

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Bende sizin gibi kalamar kemiği için forumda arama yaptım bir arkadaşın http://www.petsatis.com/pinfo.asp?pid=2780 linki dikkatimi çekti bende petsatıştan sipariş verdim 2 gün önce dün sipariş elime geçti(Ürün Kodu Ürün Açıklaması
Sayın Ahmet Erol,

2586 No'lu siparişinizin durumu: Kargoya Teslim Edildi

http://www.petsatis.com - Pet Shop - Kedi Maması - Köpek Maması - Balık Yemi - Kuş Yemi
Miktar Birim Fiyat Tutar
5400351154745 İTHAL KALAMAR KEMİĞİ 1 KG 1 Adet 16,95 TL 16,95

gelen kalamar kemiği berbattı rengi beyazdan sarımtırak olmuş aşırı kirliydi içime sinmedi geri iade için mesaj attım geri dönüt alamadım yorum yazdım yorumumda şu an gözükmüyor daha önce Gökhan Bedir(Bedir Kuşcenneti) beyden almıştım fiyatı daha uygundu gelen kemik kar gibiydi tekrar istedim(Memet Bedir bey) gelen ürünün işe yaramayacağını kirli olduğunu belirtti bende petsatıştan aldım fiyasko...

gürhan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
GÜRHAN
Soyadı
KOÇAK
Arkadaşlar benimsizlere tavsiyem şu benkendim böyle yaparak sorunu cözdüm.balıkhalinde calışan bir iki kişi ayarlayarak kalamar kemigi biriktitdirdim yıkanmışolarak  tabi üçret karşılığ.1.KG.kalamar kemigi.12.15.TL.olarak aldım sizlerde bu yolla alabilirsiniz.petden aldıklarımdan hiç memlun kalmadım.saygılar.

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
arkadaslar ben sıvastayım balık halınde bulmam mumukun olmuyor o yuzden netten bılen arkadaslardan bılgı alarak almaktan baska carem yok bulursam 5 kılo kadar alacagım

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar bu şekildeki kalamar kemiklerini eğe yada törpü gibi bir alet ile eğeliyorum.Bu sayede dış yüzeydeki sarımsı yada sorunlu bölge ortadan kalkıyor.