Kan tüyleri

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Cere üzerindeki kan tüyleri

arkadaşlar bu akşad erkek kuşumun cere üstünde kan renginde bir lekeler gördüm canım biraz sıkıldı araştırdım ve yanındaki dişinin aralarında bir tartışma sonucu olduğunu buldum önemli birşey değilmiş anladım :)

Kan tüyleri yaralanması çoğunlukla, cerenin tam yukarısında meydana gelir. Genelde bu kanamalar, şiddetli değildir ve herhangi bir müdahale yapılmasızın birkaç saniye içinde kendiliğinden durur. Bu paragrafın altında soldaki resimde, cerenin yukarısında dokunulmamış kan tüylerini görebilirsiniz. Biri kolayca, kan tüylerinin kanla dolduğunu gösteren pembe rengi görebilir. Bazen muhabbet kuşlarında başka kuş tarafından kan tüyünün gagalandığı zararsız bir tartışma ile karşılaşılabilir. Bu yaralanmış kan tüyü, sadece birkaç saniye boyunca kanar ve sonra tüyünde kan lekesi kalır

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun. Bilgilendirmeli bir açıklama olmuş teşekkürler

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
geçmiş olsun ayrıca bilgilendirme için teşekkürler.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar dün bu konuyu açtıktan sonra farkettim ya benim kuşumun alnındakiler kan lekesi değilmiş enerji bloğu almıştım rengi kırmızıya yakın pembe sanırsam kafalarını bu bloğa sürtmüşler çünkü diğer beyaz renkli kuşlarımında alnı aynen kırmızı lekeli olmuş  :D :) ;)  affınıza sığınıyorum ama olsun bu konuyuda araştırmış oldum bir nevii

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
cihan aytan' Alıntı:
arkadaşlar dün bu konuyu açtıktan sonra farkettim ya benim kuşumun alnındakiler kan lekesi değilmiş enerji bloğu almıştım rengi kırmızıya yakın pembe sanırsam kafalarını bu bloğa sürtmüşler çünkü diğer beyaz renkli kuşlarımında alnı aynen kırmızı lekeli olmuş  :D :) ;)  affınıza sığınıyorum ama olsun bu konuyuda araştırmış oldum bir nevii
Olsun sayende bilgi edinmiş olduk  :D

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Cihan kardeşim Bu resimdeki kuş Solunum yolları mantarı olmuş bir kuştur..Ne yaralanma ile nede Enerji blok ile alakalı değildir.Hastalığı yenmiş solunumu normale dönmüş görünümüdür.
Saygılar.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Yavuz Usta' Alıntı:
Merhaba,
Cihan kardeşim Bu resimdeki kuş Solunum yolları mantarı olmuş bir kuştur..Ne yaralanma ile nede Enerji blok ile alakalı değildir.Hastalığı yenmiş solunumu normale dönmüş görünümüdür.
Saygılar.
Yavuz bey bu kuş alıntı resimdir bana ait değildir ben durumuma yakın bşir araştırma yaptığımda bunu bulup yayınladım
teşekkür ederim