Kanarya ayağına takılan plastik halka muhabbet kuşlarına olarmi¿

demirkan84

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
DEMİRKAN
Kanaryalar için olan plastik halkalar 1 2 aylik muhabbet kuşlarına aparatla takılabilir mi?
6 ciftim var yavrularini büyük bi salmaya koyuyorum 21 taneler ve sayıları artıyor Allah a şükür.ilerleyen zamanlarda birbirleriyle esleyecegim ama kardeşleri birbiri ile eşlemek istemiyorum.birbirinden ayırt edebilmek için böyle birşey düsündüm .yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler

Ferhat köse

Üyemiz
Adı
Ferhat
Soyadı
Köse
Ayaklarına farklı renkte ve numaralı bilezikler var ondan takarsanız  ilerleyen zamanda kuşlarınızı ayırt etmek için size kolaylık sağlar.Size özel bilezik imal edenlerde internet ortamında mevcut(Facebook muhabbet kuşu gruplarında)

demirkan84

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
DEMİRKAN
Ferhat KÖSE' Alıntı:
Ayaklarına farklı renkte ve numaralı bilezikler var ondan takarsanız  ilerleyen zamanda kuşlarınızı ayırt etmek için size kolaylık sağlar.Size özel bilezik imal edenlerde internet ortamında mevcut(Facebook muhabbet kuşu gruplarında)
sagolun ferhat bey... yalnız kusların bi kısmı 3 aylık bi kısmıda yeni yeme düşüyor.o bilezikler 12 günlükken takılıyordu...takarken sıkıntı olurmu ferhat bey

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
3 aylık kuşa standart bilezik takamazsınız. Ancak bazı petshoplarda kuş ayağına takılabilecek plastik halkalar var. Bunlar sizin işinizi çözecektir.
Dediğiniz gibi kuşlar boyutlarına göre 12 güne kadar bileziklendirilmelidir. Bu şekilde izini sürebilirsiniz ve kayıt tutabilirsiniz.

demirkan84

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
DEMİRKAN
Faruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:
3 aylık kuşa standart bilezik takamazsınız. Ancak bazı petshoplarda kuş ayağına takılabilecek plastik halkalar var. Bunlar sizin işinizi çözecektir.
Dediğiniz gibi kuşlar boyutlarına göre 12 güne kadar bileziklendirilmelidir. Bu şekilde izini sürebilirsiniz ve kayıt tutabilirsiniz.
teşekkürler Faruk bry