Kanaryalarımın Cinsi Nedir ?

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Merhaba yeni aldğım kanaryaların cinsiyetini öğrenmek istiyorum buyrun bunlarda resimleri

1. kanarya

2.kanarya

3.kanarya

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ben kanaryadan anlamam ama İnşallah yardımcı olurlar

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
1.Resim sarı lipokram kırması güzel gelişmiş.
2.Ahraç malta.Belki 2-3 ata öncesinden kanında  york olabilir.
3.kanarya güzel bir germen kırığı gibi duruyor.
Kuşların tünekde tamamını gösteren ön ve yan birer resim koyabilseniz daha net cevaplar verilebilir.

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Acaba resimlere bakarak cinsiyet tespiti olabilir mi ?

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Ö.Faruk PAKSOY' Alıntı:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Acaba resimlere bakarak cinsiyet tespiti olabilir mi ?
Çok zor üstadım,sizi yanıltma ihtimalim var.

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
2.Kanaryam eş istiyordu ve bendeki dişiler hazır değildi arkadaşdan hazır bir dişi aldım ve eşe attım yuvayı ne zaman takmalıyım.Birde dişi diye düşündüğüm german kırığı kanaryam son günlerde kısmen erkek gibi 3 4 farklı sesle ötmeye başladı benide şüphelendirdi dişilerde erkek gibi ötebilirmi ?.Son olarak eşe hazır 1 erkeğim daha var ama dişileri eşe hazırlayamıyorum sizin bir formülünüz varsa yardımcı olurmusunuz ?

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Kanarlayarın dişilerinin ötmediği ve çok nadirde olsa dişi kanaryalarının kızıştığı dönemlerde erkekleri kendilerine çekmek için 2-3 farklı sesle öttükleri gözlemlenmiştir...
Benim dişi malinua 2 çeşit ses çıkarıyordu :D
Kafesi ortadan 2 ye telle ve kontroplakla ayırdım.1 hafta sonra kontroplakı çektim, dişi erkeğe karşılık vermeye başlayınca da;
Dişinin olduğu yere yuvayı taktım, 1 hafta sonra da keten ipi astım, 2-3 günde yuvayı ördü.Ortadaki teli kaldırdım ve mutlu son :D :D

Erkeği birden dişinin yanına sabırsızlanıp atmayın sakın.İşler karışabilir...

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Bugun yine bir malinua kanarya aldım tam kutudan çıkaracaktım kutudan kaçtı ve duvara kafasını vurdu ve yere düştü şimdi tünekte sersem bir şekilde duruyor ve tünekte sürekli tek ayağıyla uyuyor.BU kuşa nasıl bir tedavi uygulamalıyım tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.