kanaryalarımın ırkı nedir?

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Malinua ırkı ötüm kanaryasıdır. Yani bu ırk ötümünden kesin anlaşılır. Fotoğrafta göründüğü kadarıyla malinua'ya benziyor vücüt yapısı.  2. fotoğraf içinse bana pek gloster gibi gelmedi. Gloster daha yuvarlak hatlara sahiptir. Başka fotoğraflar gönderebilirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.
Bu arada kuşlarınız hayırlı olsun.  :)

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Kendiniz de resimlerle karşılaştırarak bir karara varabilirsiniz Engin Bey. Mesela bu kuş güzel bir Gloster.

devran

Takipçi Üyemiz
satan kişi molina demişti.. geri versem mi erkeği..yavru galiba hiç ötmedi.otume ne zaman gecer..yas tahmini yaparmısınız?

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Her iki kanaryanızda lipokram sarı kırmasıdır.Dolayısıyla lipokram-malinua eşleşmesi  dahi olsa bu kuşlar malinua gibi ötecek demek değildir.Kuşlarınızın malta tabir ettiğimiz kırma olmasını kanaryaya yeni başlayan biri olarak çok önemsemeyin güzel kuşlar.Tecrübe geliştirdikçe ötüm veya ırk kanaryalarına yönelirsiniz.Sağlıkla besleyin.

devran

Takipçi Üyemiz
tşk murat sarı erkekği değiştirip yetişkin bir erkek alcam. yanındaki dişi buyuk acaba bu yavru ne zaman öter..

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Kanaryaların malinua kırması, orjinal değiller kardeş.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Acemilikte olur böyle sıkıntılar . Siz bunlarla başlayın zamanla diğer türlerle devam dersiniz