kanaryam hasta

devran

Takipçi Üyemiz
arkadaslar kanaryalarım kabarıp duruyor pek keyifleri yok seside kısık arkadaslar yardımcı olabilirmisiniz eczaneden yada petshoplarda bulabıleceğim ilaç varmı ben engelli olduğum için zirai hayvan ilacı satan yerlere gidemem yada eve benim için yollayabilirmisiniz arkadaslar size kusların dıskısını yolluyorum bır bakın http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v90u8.jpg

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
engin kardeşi kuşlarına haşlanmış yumurtayla haşlanmış patates rendeleyip ver.ishal var kuşlarında.
ayrıyeten astım başlangıç olabilir.ama önce ishali kesmen lazım.ishali kes beni ara

devran

Takipçi Üyemiz
tşk ederim zafer abi ... patatesi haşlayip ezip verdim abiler suluğundaki suyu bosalttım demli cay koydum,cay iyi gelir demişlerdi dün aksamdan beri cay var suluğunda,birkaç gün daha dursunmu cay yoksa su koyuyummu suluğa,birde pirinc suyu ishaale ıyı geliyormus pirinci kaynapip suyunumu koyuyum suluğuna ?

devran

Takipçi Üyemiz
arkadaslar ishal devam edıyor.sesleride kısık kusların,patates,cay demi,pirinç suyu, denedım kusların ishali devam edıyor.ne yapmalıyım

devran

Takipçi Üyemiz
ercefurly  Kapsul ishal kus için kullanan var mı arkadaslar ? bır yararı veya zararı olurmu tşk.