KANAT KUYRUK VE CILIZ YAVRU

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
biliyorum bu konuda yüzlerce konu acıldı ve bende hepsini bıkmadan usanmadan okudum yalnız daha önceki kümesimde aynı sıkıntılardan müzdariptim artık canıma tak dedi ve bütün kümesi a dan z ye kadar hepsini çıkardım bir tek iğne bile kalmadan yeni damızlıkları yavrudan alıp 7 ay baktıkdan sonra eşe attım tabi bu arada bütün malzemeler yuvalık kafes yemlik suluk aklınıza gelen ne varsa hepsini yeniden aldım hersey sıfır damızlıklarıda güvenilir bir kardesimden aldım büyüttüm temizlik mama su havalandırma yuva delikleri konularda bahsi gecen herseyi ilk günden uyguladım yalnız yavrular çıktıkdan sonra gene çelimsiz yavru ve kanat ve kuyruklarında dökülmeler oldu ortamı kuslar gelmeden kirecle 3 kere badana yaptım temizledim nedir bu sorun ne yapmak lazım baska cıldırmak üzereyim

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Kaç takım kuşta kaç takım bu şekilde bozuk yavru veriyor.

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
55 takım kusum var bunların su ana kadar 30 35 takımı yavru verdi bunların içinden de 15 20 takımı sağlam diğerlerinde var ama gelişmeyen bazı yavruları diğer anaçlara kaydırdıgım zaman gelişiyor

alperen1903

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tadik
verdiğiniz cevaplar için saolun yapılacaklar yapıldıgı için sallayacak bişey kalmadı değilmi o yüzden kimseden gık çıkmıyor hani ünlü ustalar