KANAT TİTREMESİ..?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaşlar öncelıkle herkese merhaba.hayırlı üretimler.

7aylık yenı eşe attıgım (bir hafta önce) dişi kuşumda son 2-3 gündür kanatlarında titreme var.tünekte duruyor ama sankı denge problemı yasıyormus gıbı kanatlarını titretiyor.ama onun dısında herhangı bı hastalık belırtısı göremedım gayet saglıklı hareketli.
sebebı ne olabılır? yorumlarınızı almak istiyorum.

SAYGILARIMLA...

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
yumurta olabilir yumurta tıkanmasıda olabilir kuşun hareketleri nasıl
kuşun cok anormal bı hareketı yok aslında sadece tıtreme var kanatta hareketlı sayılır.nasıl desem sankı bı tunekten bı tunege atlıcak gıbı tıtretıyor kanatlarını.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Ortam sıcaklığı düşükse üşüyorda olablir. ortam sıcaklığı nasıl. çünkü kuşlar genelde üşüdükleri zaman böyle yapar.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Ortam sıcaklığı düşükse üşüyorda olablir. ortam sıcaklığı nasıl. çünkü kuşlar genelde üşüdükleri zaman böyle yapar.
yok furkan bey üretimhane devamlı 20 derece.yenı eşe attım yenı kafese alışmadıgı ıcın tedırgın olabılırmı?

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Stresede girmiş olabilir üretimhanenizde salma mevcut ise salın bi isterseniz kuşun uçup rahatlamasını sağlayın. inşAllah düzelir.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Erkekle dövüşüyorlar mı ?
YOK YOK ABDULLAH BEY.HATTA COK IYI ANLASIYORLAR.AKSAM INSALLAH VIDEO KOYMAYA CALISCAM.DAHA IYI YORUM ALABILMEM ICIN.

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
bazı dişiler çok ürkek oldukları için bazen olabiliyor. ortama alısınca gececektir. önemli bir durum degil. ;)

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
bir çok sebebi olabilir başka dikkatinizi çeken birşey yokmu.sadece kanatlarını titretiyor onun dışında iyi hareketli demişsiniz.yorum yapmak zor.

Murat Arslan

Yeni Üyemiz
Mesut TOYDEMİR' Alıntı:
bazı dişiler çok ürkek oldukları için bazen olabiliyor. ortama alısınca gececektir. önemli bir durum degil. ;)
ben benim dişimi 1.5 aylıkken almıştım şuan 6 aylık bizede alışkın hiçbişeyden korkmuyo ama son 1 aydır benim dişimdede titreme var kanatlarında. internette okuduğuma göre B vitamini eksikliği yüzünden yapabiliyolar böyle diye bi bilgi var ama ne kadar doğrudur bilinmez...

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ ENDİŞE ETME KUŞ DEDİRGİN OLDUĞUNDAN DOLAYI GEÇİÇİ BİR DURUMDUR YEM FALAN VERİRKEN ÇOK ATRAK DAVRANARAK YUVAYA KAÇARLAR KALP ATIŞLARI YÜKSELİR RAHAT OLUR SA  ÇABUK ATLATIR SLM
sagolasın kemal abım içimi rahatlattın.ama tedbırı elden bırakmıyorum gözlemeye devam.slm

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Can KARAKOÇ' Alıntı:
bir çok sebebi olabilir başka dikkatinizi çeken birşey yokmu.sadece kanatlarını titretiyor onun dışında iyi hareketli demişsiniz.yorum yapmak zor.
evet can bey keyfı yerınde gıbı ama takıbe devam edıyorum.anlayamadım bende nedenını