Denge kaybı yok şuan tünekte falanda gayet iyi duruyorEzgi GÜNGÖR' Alıntı:salıncağına çıktığında düşüyormu ya da parmağından düşüyor mu benim kuşum kuruma hastalığına yakalanmadan önce ilk durgun durdu sonra denge kaybı başladı internette araştıracak olursan soğuk algınlığı belirtisi görebilirsin ben de ilk öyle sandım ama değilmiş tedavide geç kaldığımdan artık kuş yürüyememeye başladı bir veterinere götür derim ama kuştan anlayan olsun ben denge kaybı diye gittiğimde incime deyip gönderdi elma portakal felan ver şimdilik sonra anlayalım durumu ona göre ilaç kullanırsınumarım iyileşir
Ezgi GÜNGÖR' Alıntı:hadi yine iyisin ciddi bir şey değil alkisd su içiyorsa vitamin takviyesi yap içmiyorsa da ağzına şırıngayla verebilirsinha bir de kanat düşüklüğü çiftleşmek istediği anlamına gelebiliyormuş şimdi internetten baktım ama ne kadar doğru bilmem :-X
kuşun hala aynı mıUğur YILDIZ.' Alıntı:Yok mu daha net bi cvp veren
7-8 aylık oldugundan emin misiniz?Esra DELİHASAN' Alıntı:7-8 aylık güzel bir dişi. Yani gözlemleyin kızgınlık yumurtası olabilir. Bir diğer ihtimal de yağlanmış olabilir kuşunuz. Kanat altını,ense ve de karın altını bir kontrol edin. Sarımsı doku ve biraz buruşuk ve yumuşak deri görürseniz yağlanmıştır.