Kapsamlı Muhabbet Kuşu Ansiklopedisi(ßudgiePedia)

morueqq

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erbaş
selamun aleykum

Muhabbet Kuşları Hakkında Aşağıdaki Konuları İçeren Kapsamlı Bir Ansiklopedi(e-kitap) Hazırladım.Bu site de dahil olmak üzere birçok siteden alıntı yaptım...  faydalı olması dileği ile

Temizlik,Bakım,Banyo
Beslenme
Mamalar,Zengin İçerikli Besleyici Yiyecekler
Davranışları
Üretimi
Kafes,Aksesuar,Marka ve Malzemeler
Hastalıklar ve Tedavi Yöntemleri
Evcilleştirme ve Eğitim
Mutasyonlar ve Genetik
SSS

LİNKLER

http://www.mediafire.com/?6uka932lq2lsd9u

https://hotfile.com/dl/164588923/146699f/BudgiePedia(MubisANS).rar.html

--kırılmaz link--
https://docs.google.com/file/d/0B_forsgkuG1TZHgtdXpuNnhiTnM/edit?usp=sharing

İçerik

Eğer Aşağıdaki gibi bir hata alırsanız Alttaki yöntemleri deneyin olacaktır İnşaAllah

Bazı bilgisayarlarda .chm dosyaları açılsa da "Sayfa Görüntülenemiyor" veya "İşlem iptal edildi" uyarısı çıkabiliyor. Bunu düzeltmek içinse .chm dosyasına sağ tıklayıp "Özellikler"i seçip ve "Engellemeyi Kaldır" düğmesine basmak sorunu çözüyor. deneyin

--------------

Yardım dosyalarını kullanırken şöyle bir hatayla karşılaşabiliyoruz.

Soldaki konu başlıkları kısmını görebildiğimize göre yardım dosyası açılıyor fakat başlıklardan birine tıkladığımızda sağ sekmede döküman görüntüleneceğine hata alıyoruz. Bunun sebebi internetten indirdiğimiz dosyaların potansiyel olarak tehlikeli dosyalar olarak işaretlenmesi ve bilgisayarda “tam tarayıcı hakları”na sahip olmamalarıdır. Sağ kısımda gösterilen dökümanı Internet Explorer yorumlamaya çalışıyor ve hak sorunlarından dolayı döküman görüntülenemiyor.
Hatanın çözümü ise şöyle:
Yardım dosyamıza sağ tıklayıp Özellikler’i açıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede alt kısımda “Güvenlik” bölümünde “Kilidi Kaldır (Unlock)“ düğmesine tıklıyoruz. Fakat bu işlem malesef mevcut dosya için yapılmış oldu yani her farklı CHM dosyası için bu işlemi yapmamız gerekiyor.
Bu durum CHM dosyalarındaki dökümanları Internet Explorer’in dandik (=güvenliği zayıf) motorunun yorumlamasından oluyor. Yardım dosyaları yerel içeriği görüntülediğinden ve CHM dosyaları betik (=script) çalıştırabildiğinden güvenlik zaafı oluşmaması için böyle bir önlem alınmış.​

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ellerinize sağlık, teşekkür ederiz. Faydalı bir çalışma olmuş.

arif22

Yeni Üyemiz
Adı
arif
Soyadı
açıkbaş
Eline sağlık çok güzel olmuş.. Paylaştığın için ayrıca teşekkürler...

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
ellerine sağlık hocam. çok güzel paylaşım.

E

elaziz2316

Guest
    Emeğina sağlık. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
çok güzel bi çalışma emegi geçenllere  çok teşekkür ederim.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Hüseyin Bey çok güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık.

bkimyon

Yeni Üyemiz
Adı
bülent
Soyadı
kimyon
eline emeğine sağlık..benim de buna benzer hazırlayıp kitap haline getirdiğim bir çalışmam var. pdf dosyası şeklinde bu dosyayı yeniden yüklemen mümkün mü? elimdeki ile karşılaştırma imkanı olur ve daha kapsamlı bir çalışmayı buradaki tüm arkadaşların bilgisine sunmuş oluruz