Karaciger safra kesesi

Badem

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Hasanoglu
Muhabbet kuşumda karaciğer rahatsızlığı var gaga uzaması tırnak uzaması nefes alma zorluğu yeşil dışkılama hepsi mevcut biberiye çayı alo veralı su verdim ne yapmam gerekiyor eşini bu hadtalıktan kaybettik lütfen yardımcı olun

SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
ALOE VERA  bağırsaklarda problem  varsa  yaraları  hızlıca toparlamasını sağlar  bu saydığınız hastalıklar kuşun iyi bakılmadığının göstergesi
inşaAllah düzelir iyi bir bakımla 

Badem

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Hasanoglu
Teşekkür ederim yanlız kuşuma gercekten cok ozenle bakıyorum malesef ilk aldığim kuşumu hasta olarak aldım anlayamadım ondan da eşine yani  yardım istediğim kuşuma bulaşmış malesef ilginiz icin teşekkür ederim birde suan dogal bir vitamin takviyesi olan solgar enginar tozu veriyorum daha demin kafesin altına inerek kanat çırpıp öttü şimdi öylece duruyor ama iyiye gidiyor sanırım

Tuğrul kurtlu

Yeni Üyemiz
Adı
Tuğrul
Soyadı
Kurtlu
Selamunaleykum hayırlı üretimler ben düzenli olarak her pazartesi nidazol veriyorum maşallah kuşlarımda karaciğer sorunu yok

Badem

Yeni Üyemiz
Adı
İrfan
Soyadı
Hasanoglu
Aleykümselam üstad her hafta veterinere götürüyorum dışkı tahlilinde mikrop yok sadece iç organların etrafını saran dokular çıkmış ve hava kesecikleri bile yağlanmış 1 hafta vitamin kullandık şimdide metiyonin diye bir sey verdi damlalıkta sabah akşam 1 damla veriyoruz maydonoz ve yem yiyiyor suyu biraz fazla içiyor bu aralar ama ötmeye başladı Allah'ın izniyle düzelir inşAllah