KARAHAN UZUNDAN KÜMESİME GELEN MİSAFİR TOSUNLAR (BEKTAS ABDURRAHMAN)

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
MAŞALLAH TÜYLERİ KADAR YAVRU ALMAGİ DİLEGİYLE

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BEKTAŞ KARDEŞİM  BUNLARA NE  YAPTIN  ÖYLE SEN  HAKKETENDE MAŞAALLAH ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK TOSUNDU İYİCE TOSUNLAŞMIŞLAR.. BİR KEZ DAHA BU  İŞTE BAŞARINI KANITLADIN ZERRE KADAR  TEREDDÜT ETMEMİŞTİM SANA EMANET EDERKEN GÖRÜYORUMKİ YANILMAMIŞIM...
      SENİ  KUŞ BAKIM UZMANI OLARAK İLAN EDİYORUM :) MUBİŞ KREŞİ AÇMALISIN :)
      BENDEN DE  MAŞALLAH  BİR KEZ DAHA  ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.. HAKKINI HELAL ET...

İYİ NİYET TEMENNİLERİNDE BULUNAN DOSTLARIMADA RABBİ TEALA  ÇOK DAHA İYİLERİNİ NASİP EDER İNŞALLAH

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Karahan UZUN.' Alıntı:
BEKTAŞ KARDEŞİM  BUNLARA NE  YAPTIN  ÖYLE SEN  HAKKETENDE MAŞAALLAH ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK TOSUNDU İYİCE TOSUNLAŞMIŞLAR.. BİR KEZ DAHA BU  İŞTE BAŞARINI KANITLADIN ZERRE KADAR  TEREDDÜT ETMEMİŞTİM SANA EMANET EDERKEN GÖRÜYORUMKİ YANILMAMIŞIM...
      SENİ  KUŞ BAKIM UZMANI OLARAK İLAN EDİYORUM :) MUBİŞ KREŞİ AÇMALISIN :)
      BENDEN DE  MAŞALLAH  BİR KEZ DAHA  ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.. HAKKINI HELAL ET...

İYİ NİYET TEMENNİLERİNDE BULUNAN DOSTLARIMADA RABBİ TEALA  ÇOK DAHA İYİLERİNİ NASİP EDER İNŞALLAH
Moruk bu daha 1 aylık bakımdakı halleri hele 2.ayı tamamlasınlar kırık olan çektiğim tüyleri bi gelsin Öyle masallah dersin,uzman ilan edersin  :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Moruk bu daha 1 aylık bakımdakı halleri hele 2.ayı tamamlasınlar kırık olan çektiğim tüyleri bi gelsin Öyle masallah dersin,uzman ilan edersin  :)
  kardeşim  o  hallerini  düşünemiyorum bile...

Sinan ÇELİK..' Alıntı:
  eyvALLAH  iyileri sizin olur  inşaALLAH