KARDEŞ EŞLEŞMESİ

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
YAVRULARIN KARDEŞ EŞLEŞMESŞNDE SAKAT ÇIKMA İHTİMALİ YÜKSEKMİDİR?VEYA BİR BAŞKA DEYİŞLE BÖYLE BİR OLAY SAKINCALIMIDIR?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ben birbirinin kardeşi kuşların yavrularını bile gördüm ve hiç bir sıkıntı yok hatta onlarında şu anda yumurtası var...

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
benimde bi çift kardeş kuşum eş tuttu 3 ağız yavru aldım hiç sakat kuş veya tüy problemi gibi sonuçlarla karşılaşmadım ama tek dikkatimi çeken anne ve babaya göre daha cılız ve küçük kuşlar çıkıyor malesef

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Aydın YILMAZ' Alıntı:
benimde bi çift kardeş kuşum eş tuttu 3 ağız yavru aldım hiç sakat kuş veya tüy problemi gibi sonuçlarla karşılaşmadım ama tek dikkatimi çeken anne ve babaya göre daha cılız ve küçük kuşlar çıkıyor malesef
+1

kardeşler çifleştikçe ırk küçülüyor

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
afrika gibi br ülkede yaşamıyoruz milyonlarca kuş varken neden kardeş kuşları eşe atıyorlar anlamış değilim... confused

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Serdar ÖZKILIÇ' Alıntı:
Yapmayın arkadaşlar insanlardan bahsetmiyoruz ne alakası var etiklikle kuş bunlar etik degil ne demek  ?
etiklikle hiçbiralakası yok ama arkadaşlar kan degişikligi lazım yoksa fare gibi yavrularınız olur :D
tavsiye etmem

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ KONU KAYDIRMAK İÇİN KOP YALADIM SEN SAĞOL TUM VARLIKLAR 7 GÖBEK TAKİP EDER OLAKİ RAST GELDİ İŞLER SAKATA GELİR İMKANSIZ BİR ŞEY DEĞİL AYNI AİLEDEN VURMA EŞE SLM

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Güven bey galiba elindeki yavrudan büyüttüğü damızlıklar ile eş yapmak istiyor nede olsa bildiğim kuş diye düşünüyor ama bu yaptığınız kumar gibi bir şey sakat çıkma olasılığı %50 ve ırk git gide küçülür bence yapmanız zararınıza olur...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
sakat doğma bir ihtimal ama ırkın küçülmesi konusuna bende katılıyorum

huseyin06

Üyemiz
Adı
hüseyin
soy açısından pek iyi değil hayvanlar ufalıyor bacakları sakat çıkıyor en iyisi başka soylarla çarprazlamak

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Arkadaşlar hem nesil küçülüyor. Hemde % 50 de olsa sakat yavru çıkıyor. Düşünün sakat yavru çıktığını vicdanen rahatsız olmak ve o yavruya hergün o vicdan azabıyla bakıp büyütmek. Bence kardeşlerden başka kuş mu kalmadı...

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
arkadaşlar;benim zaten kardeşleri eşleştirme gibi bir derdim yok sakat olasılığının yüzde bir ihtimal dahi olması vicdanen beni rahatsız eder.amacım gerçekten bilgi edinmekti cevap veren herkese teşekkürederim.