KARDEŞ KUŞLAR EŞ OLURMU- OLURSA HERHANGİBİ BİR SORUN YAŞARMIYIM?

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ark. aynı anne babadan eş yaparak yeni takım kuşlar oluşturmanın bna bır zararı olurmu bılgı verırmısınız?

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Evet olur sakat doğma riski yüksek artı doğacak nesiller küçülüyor ve etik açıdan uygun değil.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
bi kere etik olarak doğru değil sakat çıksın çıkmasın..

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
bi kere etik olarak doğru değil sakat çıksın çıkmasın..

Kardeş etik olarak doğru değil biliyorum da... benim bulunduğum  yerde PetShop  yok üreticide yok yakın çevremde de pek yok yanı benim yavruları bırakıp da salmaya  eş seçmesini sağlayabileceğim yer yok çok düşük bir ihtimal

Çevre İllerde yada ilçelerden petshop gitmem gerekecek  onuda yapmak istemiyorum.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
sen fikrini vermişsin sadece içini rahatlatmak için olur cevabı duymak istiyorsun bence.. Lütfen kardeş kuşları eş yapmayalım hiç yavru alma o kuştan daha iyi yazıktır günahtır lütfen..

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Eğer değişik kan kuş bulamıyorsanız bence kardeşlerden eş yapıp üretim yapmayın.

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Kardeş ben fikrimi filan vermedim eş de yapmadım kardeşleri ben fikrinizi ögrenmek istedim bu sayfada bu işte uzman olmuş yıllarını bu işe vermiş kişiler var ben sadece araştırma yapıyorum ille kardeşler eş olsun demiyorum... Bu işte acemiyim ben

mmurat

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tunç
günahını düşünmüyorsan eşleştir.... bilmem anlatabildinmi