kardeşlerin yumurtası :(

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
selamun aleykum kasımda jumbo takımımdan aldığım yavru erkek ve dişi kuşlarım yaklaşık 8 aydır aynı kafeste büyüdüler hiç ayrılmadılar.dün dişi kuşum kafesin tabanına yumurtlamış ve yumurtayı bir güzel yemişler.biraz önce baktım yine yuvada ve yumurtlamak üzere.kardeş kuşların yumurtasından çıkacak yavrularda sorun olma olasılığı nedir ? hayvanları ayırmadımda içime sinmedi ! ne yapmam lazım yahu bi akıl verin bana !

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
aynı batından olan yavrularda yavrular sakat olabilir, ama farklı batınlarda sorun olmuyor, örneğin çiftlerimden birinin ilk kuluçkasından aldığım bir yavruyu ikinci kuluçkadan aldığım bir yavruyla eş yaptım, hiç bir sorun yaşamadım.

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
aynı ağız kardeşler malasef ! keşke başta ayırsaydım yavrucakları şimdi abi kardeş eş tuttular yumurtayı görünce şok oldum hiç beklemiyordum

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ahmet ERDAL' Alıntı:
aynı ağız kardeşler malasef ! keşke başta ayırsaydım yavrucakları şimdi abi kardeş eş tuttular yumurtayı görünce şok oldum hiç beklemiyordum
ya beyler ne abisi ne kardeşi
bunlar kuş kuş
insan değil!!!!!

bunda şaşılacak şey yoktur
ve hayvanların doğasında var bu,
kardeş kardeş veya yavru anne- baba ile çiftleşebiliyor..

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
ya kardeş yavruları sakat olur diye korkuyorum anladın mı ? yoksa kardeş olmaları problem değil elbette hayvanların doğasında var bu yadırgamıyorum ! sadece yavrular sakat olurmu acaba diye tereddüt ediyorum o kadar ;)