KARIN BÖLGESİ ŞİŞEN KUŞ

Adı
sinan
Soyadı
eren
mrb arkadaşlar bu kuş bir aydır yem yiyince böle oluyo önünden yemliği alıyorum şiş olan yeri tutunca yemler ele geliyo nasıl düzelir bu hastalık bilen yazarsa çok setp:/vinirim  HER KESE KOLAY GELSİN../ ---http://f1303.hizliresim.com/17/w/lk18k.jpg--http://a1303.hizliresim.com/17/w/lk1gm.jpg...

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Sinan EREN' Alıntı:
mrb arkadaşlar bu kuş bir aydır yem yiyince böle oluyo önünden yemliği alıyorum şiş olan yeri tutunca yemler ele geliyo nasıl düzelir bu hastalık bilen yazarsa çok setp:/vinirim  HER KESE KOLAY GELSİN..

Adı
sinan
Soyadı
eren
KAFESİNDE KUM VAR TAŞI VAR FAYDASI OLUR DİYE MAMA VERDİM ELMA MAYDONOZ HİÇ FAYDA ETMİYO YEMLİĞİ ALIYORUM O ZAMAN ACIKINCA ŞİŞLİK İNİYO KARNINI TUTUNCA YEMLER ELE GELİYO KURSAĞI SARKMIŞ OLABİLİRMİ ACABA..--??

Adı
sinan
Soyadı
eren
EFEKAN KUŞ KUMU MİNERAL TOZ ŞEKLİNDE VAR O ŞİŞ YER YEMLE DOLU KURSAKMI AŞAĞIYA İNMİŞ BİDE SİZİN GEZDİĞİNİZ ÇİFTLİK HANGİ İLDE İYİ GÜNLER--HER KESE KOLAY GELSİNN..-- :)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bunu daha önce birkaç kez daha gördüm ve birdaha düzelmeyeceğini duymuştum, yinede daha iyi bilen ustalar yorum yapsa daha iyi olur.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sinan EREN' Alıntı:
EFEKAN KUŞ KUMU MİNERAL TOZ ŞEKLİNDE VAR O ŞİŞ YER YEMLE DOLU KURSAKMI AŞAĞIYA İNMİŞ BİDE SİZİN GEZDİĞİNİZ ÇİFTLİK HANGİ İLDE İYİ GÜNLER--HER KESE KOLAY GELSİNN..-- :)
o gezdiğimiz çiftlik bizim ve izmirde  (daha doğrusu dedemin ama her zaman gittiğim bir yer.) :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
o gezdiğimiz çiftlik bizim ve izmirde  (daha doğrusu dedemin ama her zaman gittiğim bir yer.) :)
köy benim doğduğum andan beri gittiğim ve en çok sevdiğim yerdir.Oranın yerlisiyim yani.