Karin & Winfried Beger

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
bir şey dikkatimi çekti yuvalıklar plastik  ağaçmı plastikmi :eek: paylaşım için teşşekürler

E

elaziz2316

Guest
    Bana da plastik gibi geldi. Ama kafeslerin ve salmaların genişlikleri tam ayarında. Ortam pırıl pırıl. Atalarımız boşuna dememiş "Bakarsan bağ, akmazsan dağ olur". Bu kadar uğraşan kişi elbet meyvesini de alıyordur.

"Sen ek, vermezse toprak utansın"

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Bunları görünce imreniyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin. icon_pray

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaşlar bu üretimhaneler güzel ancak herşey imkan meselesi. Büyük ihtimal bu insan genç yaşta emekli olmuş ve kazandığı para tatmin edicidir. Bizde birisi emekli olduğu zaman bırakın kuş beslemeyi geçimini zor sağlıyor. İnsanların kuş beslediği yere bakın, ülkemizde çogu insan kerpiç evlerde yaşıyor. İmkanlar iyi olsa Türklerin önünde kimse duramaz. Kuşlarda o kadar güzel değil Türkiyede şu an daha güzelleri yetişmeye başladı... thumbsupbo

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Durdu ACAR' Alıntı:
Arkadaşlar bu üretimhaneler güzel ancak herşey imkan meselesi. Büyük ihtimal bu insan genç yaşta emekli olmuş ve kazandığı para tatmin edicidir. Bizde birisi emekli olduğu zaman bırakın kuş beslemeyi geçimini zor sağlıyor. İnsanların kuş beslediği yere bakın, ülkemizde çogu insan kerpiç evlerde yaşıyor. İmkanlar iyi olsa Türklerin önünde kimse duramaz. Kuşlarda o kadar güzel değil Türkiyede şu an daha güzelleri yetişmeye başladı... thumbsupbo
+100000000000000000000000

Sana helal olsun diyorum.Başka da birşey demiyorum canım kardeşim.

Adı
MUSTAFA
Soyadı
KALKANLI
Durdu ACAR' Alıntı:
+1

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sanıyorum başarmak için, önce başarıyı takdir etmek gerekli..
  Onlar kuşlarına daha fazla zaman ayırabiliyordur; birazda imkan meselesi.. Bu güzel paylaşım için teşekkürler..

Temiz, Ferah, Güneş alan kısacası göze hoş gelen mekanları yapmak tamamen ekonomik imkanlar, özveri ve zaman dahilinde gelişen bir durum.

İyi ve profesyonel bir üretici gelecek planlarını kuşlar üzerine yapıyorsa ya da gelecek planlarında kuşlara yer varsa, uygun bir mekanını mutlaka kiralamalı, almalı ya da yapmalı. Yani ufku açık profesyonel (iyi gelir elde edenler) üreticiler için bunları yapmak aslında çok da zor olmamalı.

Gelişmiş ülkelerden üretimevi, malzeme, v.s. hakkında örnekler, veriler alalım, değerli kuşların genetik özelliğini bozmadan burada üretelim, ama bunları yaparken sevgimizin yanında biraz da nakit vermeyi göze alalım.

Üretimhane gerçekten güzel, lafımız yok. Fakat bizde de böyle güzel üretimhaneler var.