Karınca İle Mücadele

nowaroma

Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
YAYICI
  Merhabalar. Benim kafeslere karıncalar dadandı. Özellikle kuşlara elma verdiğim zaman hemen geliyorlar. Şimdilik 5- 10 tane. Ama esas çete gelirse baya bir başım ağrıyacağa benziyor. Karıncaları uzaklaştırmak için ne yapabilirim? Önerileriniz neler? Saygılar...

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
DETANIN KARINCA İLACI VAR 1 KERE SIKTIN YERE YIKANMADIKTAN SONRA KOLAY KOLAY GELMİYORLAR. AMA KAFESE SIKMAYIN SAKIN KAFESİN BULUNDUĞU ODADA DUVAR DİPLERİNE SIKSANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

nowaroma

Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
YAYICI
durduacar' Alıntı:
DETANIN KARINCA İLACI VAR 1 KERE SIKTIN YERE YIKANMADIKTAN SONRA KOLAY KOLAY GELMİYORLAR. AMA KAFESE SIKMAYIN SAKIN KAFESİN BULUNDUĞU ODADA DUVAR DİPLERİNE SIKSANIZ YETERLİ OLACAKTIR.
  eyvallah çok teşekkür ederim.  kuşlara etkisi olmaz değil mi?

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
KUŞLARA VE YİYECEK İÇECEKLERİNE BULAŞTIRMA YETER TABİ İLAÇ SIKTIĞIN YERİDE 1 KAÇ SAAT HAVALANDIR ÖNLEM OLARAK. ÇOK AŞIRI SIKMANA GEREK YOK DUVAR DİPLERİNE SIKTIĞIN ZAMAN BİRDAHA UĞRAMIYORLAR. BİR DEFA SIKTIĞINDA 3 AY ETKİSİ KALIYOR.

E

elaziz2316

Guest
    Merak ettiğim için soruyorum. Kafese gelince kuşlar karıncaları yemiyor mu ?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Zemine Opigal-5 serpiniz, fırça ile duvarlara sürünüz 1 gün sonra hepsi geldikleri gibi gideceklerdir.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
detanın yeşil plastik ambalajda maxi böcek olan spreyi var 6 ay etkili karıncayı birdaha nasıl birşey olduğunu unutursunuz

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
neguvan toz serpin ne insana ne karıncaya nede kuşlara zararı var kokusuna kaçıyolar

E

elaziz2316

Guest
    Arkadaşlar karınca ile mücedele de dikkatli olmak lazım. Katil karıncalar filmini bilmeyenimiz yoktur değil mi?

*-*-*-*- AMA BU AŞAĞIDAKİ HABER FİLM DEĞİL GERÇEK. -*-*-*-*

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
arkadaşım aynı olay 3 gün önce yeni kümesimde başıma geldi.eşim eczacı.bana tox denilen bir toz getirdi.eczanelerde satılıyomuş.kuşlara felan zararı yok opigal tarzında nerelerde varsa oralara dökebilirsin.bite bile etkili yuvalardada kullanabilirsin..ben ayrıca kapı girişine ve birkaç yuvalarına döktüm.şimdi eser kalmadı.

nowaroma

Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
YAYICI
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Zemine Opigal-5 serpiniz, fırça ile duvarlara sürünüz 1 gün sonra hepsi geldikleri gibi gideceklerdir.
eyvallah Yılmaz hocam. Yalnız geçenlerde ben bu ilacı sordum. Tedahülden kalkmış. daha önce bu forumda okumuştum canlılarda kalıntı bıraktığı tespit edildiği için tedahülden kalmış. Yerine "keneson"u önerdiler. ama İlker Bey' in tavsiyesine uyup "tox adlı ilacı sorucam yarın.
tavsiyelereniz için teşekkür ederim.