Karnı düzelmedi

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Kuruma hastalığında karın derisi morlaşmıştı. Geçer diye bekliyordum ama hala karnı mor geçer mı ya da ne zaman geçecek ? Yardımcı olursanız sevinirim.

mori

Üyemiz
Adı
muzaffer
Soyadı
özeskici
Ezgi hanım , Onur beyin demek istediği doneler tabiri kuşunuza ait bilgilerin açıklama yapmak için yetersiz olduğu, Kuşun resmini koyma şansınız varsa ve ne zamandır bu durumda ve ne gibi ilaç veya tedavi yöntemi uyguladınız neler yediriyorsunuz, kuşa dair geniş çaplı bilgi olursa usta yetiştiricilerimizin yardım oranı o kadar artar saygılar.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Muzaffer ÖZESKİCİ' Alıntı:
Ezgi hanım , Onur beyin demek istediği doneler tabiri kuşunuza ait bilgilerin açıklama yapmak için yetersiz olduğu, Kuşun resmini koyma şansınız varsa ve ne zamandır bu durumda ve ne gibi ilaç veya tedavi yöntemi uyguladınız neler yediriyorsunuz, kuşa dair geniş çaplı bilgi olursa usta yetiştiricilerimizin yardım oranı o kadar artar saygılar.
tercüman olmuşsunuz

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Resmini çekerim ama durmuyor ki... Herhalde 3 hafta felan oldu. Biteral kullandım ilaç olarak adından da vitamin kullandım 2 gün. Sadece yem yiyor. Resim de çektirirse yüklerim. Bu arada hareketlerinde hiçbir sorun yok eskisi gibi canavar :) Sürekli yem de yiyor.

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Hala mı açıklayamadım ??? Bir ek olarak yufka ekmek veriyorum çok seviyor.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Geçmiş olsun..
morluk kolay kolay gecmez..
ama kurumada öyle kolay geçmez devamlı nükseder cok iyi bakım gerekir ve sürekli..
İnşallah olmaz tabi..

Yufka ekmegi anlamadim..
Yufka ekmek bulgur pilavı ile cok iyi gider..
Ama kuşlara kursak mantarı yapar sonu ölümdür özellikle yavrusu olanın yavrusuna hemen geçer ve yavruda ölür..

Saygılar

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Özcan DUMAN' Alıntı:
Geçmiş olsun..
morluk kolay kolay gecmez..
ama kurumada öyle kolay geçmez devamlı nükseder cok iyi bakım gerekir ve sürekli..
İnşallah olmaz tabi..

Yufka ekmegi anlamadim..
Yufka ekmek bulgur pilavı ile cok iyi gider..
Ama kuşlara kursak mantarı yapar sonu ölümdür özellikle yavrusu olanın yavrusuna hemen geçer ve yavruda ölür..

Saygılar
Teşekkür ederim birdaha yedirmeyeceğim...