U Uğur Aşan Üyemiz Katılım 14 Eki 2015 Mesajlar 37 Konum Kars-Diyarbakır-Gümüşhane Adı Uğur Soyadı Aşan 30 Eki 2015 #1 Merhaba Kars, Diyarbakırda Üretici Veya Dernek Varmı ?
O Orhan ERGÜN Takipçi Üyemiz Katılım 5 Mar 2014 Mesajlar 203 Konum DİYARBAKIR Adı ORHAN Soyadı ERGİN 30 Eki 2015 #2 hobici olarak ben varım.. ama üretici arkadaşlar da var...
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 30 Eki 2015 #3 aileye hg niz batmanda ben varim
U Uğur Aşan Üyemiz Katılım 14 Eki 2015 Mesajlar 37 Konum Kars-Diyarbakır-Gümüşhane Adı Uğur Soyadı Aşan 30 Eki 2015 #4 Behzat TİĞİZ' Alıntı: aileye hg niz batmanda ben varim Genişletmek için tıkla ... Hoş Bulduk.Hayırlı Ve Bol Üretimler
Behzat TİĞİZ' Alıntı: aileye hg niz batmanda ben varim Genişletmek için tıkla ... Hoş Bulduk.Hayırlı Ve Bol Üretimler
U Uğur Aşan Üyemiz Katılım 14 Eki 2015 Mesajlar 37 Konum Kars-Diyarbakır-Gümüşhane Adı Uğur Soyadı Aşan 30 Eki 2015 #5 Orhan ERGİN' Alıntı: hobici olarak ben varım.. ama üretici arkadaşlar da var... Genişletmek için tıkla ... İşlerden Dolayı Bende Hobi Olarak İlgileniyorum Şuan.Ama Diyarbakırda Üretim Yapmayı Düşünüyorum.
Orhan ERGİN' Alıntı: hobici olarak ben varım.. ama üretici arkadaşlar da var... Genişletmek için tıkla ... İşlerden Dolayı Bende Hobi Olarak İlgileniyorum Şuan.Ama Diyarbakırda Üretim Yapmayı Düşünüyorum.