P punkroyal Yeni Üyemiz Katılım 2 Mar 2014 Mesajlar 21 Konum antalya Adı okan Soyadı okan 8 Mar 2014 #1 erkek kuşuma her türlü bit ilacını kullandım ama halen kaşınıyor kullandığım ilaçlar (vilimectin avisprey ) ama kaşıntı bitmedi tam da kızgın zamanında eşide kızgın ne yapmam lazım bir türlü geçmiyor.
erkek kuşuma her türlü bit ilacını kullandım ama halen kaşınıyor kullandığım ilaçlar (vilimectin avisprey ) ama kaşıntı bitmedi tam da kızgın zamanında eşide kızgın ne yapmam lazım bir türlü geçmiyor.
E Emre ceyhan Uzman Üyemiz Katılım 24 Eki 2012 Mesajlar 366 Konum Çanakkale \ Merkez Adı Emre Erman Soyadı Ceyhan 8 Mar 2014 #2 Kuş tüydedir büyük ihtimal.
P punkroyal Yeni Üyemiz Katılım 2 Mar 2014 Mesajlar 21 Konum antalya Adı okan Soyadı okan 8 Mar 2014 #3 inşallah öyledir çok korkuyorum amaçok kaşınıyor
E Emre ceyhan Uzman Üyemiz Katılım 24 Eki 2012 Mesajlar 366 Konum Çanakkale \ Merkez Adı Emre Erman Soyadı Ceyhan 8 Mar 2014 #4 İğne gibi tüyler baş veriyormu bir bakın.İlaçlandığı halde kuş kaşınıyorsa tüydedir.Kuş iğne gibi çıkan tüy başlarını gagasıyla ve sürterek açar.
İğne gibi tüyler baş veriyormu bir bakın.İlaçlandığı halde kuş kaşınıyorsa tüydedir.Kuş iğne gibi çıkan tüy başlarını gagasıyla ve sürterek açar.
P punkroyal Yeni Üyemiz Katılım 2 Mar 2014 Mesajlar 21 Konum antalya Adı okan Soyadı okan 8 Mar 2014 #5 kuyruk tarafında o dediğinize uyan tüyler var
T tansel canbaz Üyemiz Katılım 6 Haz 2012 Mesajlar 99 Konum SAKARYA 8 Mar 2014 #6 Büyük ihtimalle tüydedir ozaman.
P punkroyal Yeni Üyemiz Katılım 2 Mar 2014 Mesajlar 21 Konum antalya Adı okan Soyadı okan 8 Mar 2014 #7 değilse ne yapmam lazım