Katolog Çalışmaları

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar,
Çıkarmayı düşündüğümüz muhabbet kuşu yarışma kategorileri ilgili katolog çalışmaları nedeniyle
Cemal Tanış ve ben  bugün sabah 07.00 Feribotuyla bandırmaya Bilal Erdem ve Mustafa Özden arkadaşlarımızın yanındaydık
Sabah 09.00 da kahvaltımızı yaptıktan sonra Mustafa arkadaşımızın üretimhanesine ziyarete gittik

Mustafanın çok güzel üretimhanesi var damızlıklarıda süperdi daha sonra çalışmaları yürüteceğimiz mustafaların ofisine geçtik
Ofiste yaklaşık 6 saat kadar kategorilerle ilgili grafik çalışmaları ve hazırlıkları yaptık  kafamızın takıldığı yerde
Rafet Tanış,Orhan Dağcı,Ramazan Şahin ve Bülent taşdelen Abimizden telefonlarla istediğimiz bilgileri aldık değerlendirdik

Arkadaşlar bizim Kıvrık Gagalılar kulübü olarak yapmaya çalıştığımız mevcut olan "WBO nun tanımladığı TKKKF kabul ettiği" 22 adet kategorileri 
Arkadaşlarımızın  anlayabileceği tarzda  resimli vazıyette matbaada kuşe kağıda bastırıp arkadaşlarımıza  katolog şeklinde dağıtmak

Kısacası bugün bu çalışmaların bir bölümü  başarıyla bitti çalışmalar devam ediyor

Niyetimiz bu çalışmaları feshane yarışmalarında önce bitirmek Feshanede dağıtmak

Bugün bu çalışmalarda emek ve zamanını sarfeden Bilal,Mustafa,ve Cemal arkadaşlarıma kıvrık gagalılar kulübü olarak teşekkür ediyorum

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Selahattin abi öncelikle böyle bir çalışma için öncü olduğundan dolayı teşekkür ederim. Çalışmasını yaptığımız katalog, muhabbet kuşu üreticileri olarak bizlere haddinden fazla yardımcı olacak ve yarışma kategorileri ile ilgili aklımıza takılan en ufak bir nokta dahi olmayacak, dün üretime başlamış birinin bile rahatlıkla anlayabileceği sadelikle bir anlatım olduğu için işimizi bir hayli kolaylaştıracak.

Bilal ERDEM Abime ve Mustafa ÖZDEN'e misafir perverliklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Haklarınız ödenmez.

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Selahattin abi bi anamın bide senin hakkını ödeyemem herhalde :D
Mustafa abi işi bitirmiş ya o nipel sulama harika bişey çok hoşuma gitti..
Bu nipel sulama en çok sana lazım abi gerçi sen 2 günde bir suları değiştiriyosun gerekte kalmıyor ama  200 çiftlik üretimhanede çok ama çok yükünü hafifletir..

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Elinize emeğinize sağlık abilerim ;)

Bende elimden geldiği kadarıyla size yardımcı olmak isterim. Cemal abi biliyor gerçi arada paslaşıyoruz ama photo shop programını çok iyi bilen ev arkadaşım var. İstediğini kuşu istediğiniz yere istediğiniz şekilde getirtiriz. Yardımcı olabileceksem ne mutlu bana..

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
O kadar güzel birgündüki vaktin nasil gectigini hic anlayamadim.Selehattin Abimizin bu ise gönlünü verdigini hepimiz biliyoruz.Cemal kardesimizle birlikte sagolsunlar hic üsenmeden sabahin köründe kalkip buralara kadar geldiler.Bizde üstümüze düseni elimizden geldigi ölcüde yapmaya calistik.Bu güzel calismaya birazda olsa katkida bulunabilirsek ne mutlu bize.Bilal Abininde hakki hic ödenmez bu konularda.Adam bilgi bankasi resmen:)
Calisma bittiginde ortaya gercekten güzel birsey cikagagindan hic süphe yok..

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Süpersiniz.Emeği geçen herkese teşekkürler.Sabırsızlıkla bekliyorum kataloğu evil_idea

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Akın AKIN' Alıntı:
Teşekkür ederiz emeği geçenlere. Ama selahattin abi nedense canı sıkkın gibi duruyor. Abi hep gülmen dileğiyle...
Akın sabah cumartesi saat 02.00 yattım 04.30 kalktım biraz uykusuzluk vardı birde yorucu bir çalışma geçirdik daha sonra bilal kardeşimiz enerji içecekleriyle bizi ayakta tutmayı çalıştı ve başardıda

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Akın sabah cumartesi saat 02.00 yattım 04.30 kalktım biraz uykusuzluk vardı birde yorucu bir çalışma geçirdik daha sonra bilal kardeşimiz enerji içecekleriyle bizi ayakta tutmayı çalıştı ve başardıda
İş yorgunluğu ve uykusuzluk olsunda başka birşey olmasın Selahattin abi. Sen bize herzaman lazımsın. Ama yanımızda hep güleryüzlülüğünle gördüğüm için dikkatimi çekti. :) Tekrar kolay gelsin abi.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Elinize,emeginize saglık.Bu camiaya yaptıgınız emeklerin karşılıgı ödenemez. alkisd alkisd alkisd

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
emeği geçen herkese teşekkürler elleri kolları dert görmesin
biz yani istanbul dışındakilerde bu katologtan nasibimiz alırız inşallah
sağlıklı üretimler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ali DEMİR' Alıntı:
sağlıklı üretimler

Ali kardeş katolog çalışmaları bitirip dağıtımından  sonra istanbul dışındaki arkadaşlarımız için forumda güzel bir dosya şeklinde yayımlıyacağız

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Çok yoğun , yorucu bir gündü hepimiz cidden yorulduk ama Allah c.c. izniyle buna değdi gerçekten çok düzgün ve işlevsel bir çalışma oldu.
Bu çalışma Allah'ın izniyle TKKKF Türkiye Final'inde elinizde olacak.
Buradan böyle bir çalışma başlattığı için SELAHATTİN GÜÇLÜ abime bizi yalnız bırakmayıp her an yanımızda olan CEMAL TANIŞ kardeşime ve tüm imkanlarını bizler için seferber eden MUSTAFA ÖZDEN kardeşime ayrıca bilgi paylaşımlarından dolayı RAFET TANIŞ - ORHAN DAĞCI - RAMAZAN ŞAHİN ve BÜLENT TAŞDELEN abilerime de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu çalışma KIVRIK GAGALILAR KULÜBÜ'nün tüm KIVRIK GAGA Üreticilerine bir armağanı olacaktır.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Emeğinize ellerinize sağlık. Resimler güzel ortam şahane daha ne olsun  alkisd

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Arkadaşlar bu işe emek veren tüm arkadaşları canı gönülden kutluyorum.Bu iş bir gönül işi bana göre.Bu işin altından alnınızın teriyle başarıyla çıkacağınızdan eminim.İyiki varsınız.

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ali DEMİR' Alıntı:
sağlıklı üretimler

Ali kardeş katolog çalışmaları bitirip dağıtımından  sonra istanbul dışındaki arkadaşlarımız için forumda güzel bir dosya şeklinde yayımlıyacağız

abi alah razı olsun uzaktada olsak eğer bir faydamız olursa her zaman yardıma hazırım sağlıklı üretimler

E

elaziz2316

Guest
    Emeğinize sağlık. Bu çalışmalarınız hayırlı uğurlu olur inşallah.