kavga ediyorlar

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
sevgili abilerim yaklaşık 6 aydır beslediğim muhabbet çiftim 2 gündür kavga ediyorlar genellikle erkek saldırıyor dişinin tüneğe çıkmasına bile izin vermiyor dişide mecburen yuvalığa kaçıyor  ama dişininde saldırdığı oluyor önceden hiç kavga etmezlerdi şimdi kavga etmelerinin sebebi ne olabilir

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
vallaha kardeş öncelikle ikisininde cinsiyetlerine iyi bak derim. benim erkek sandığım kuş dişi çıkmıştı ve diğer dişiile çok kavga ediyolardı. veya erkek kızışmıstır dişi henüz kızışmamıstır. dişinin burun bölgesine bak bi kahverengi olmuşmu??olmuşşa kızızşmıştır. yemliklerine iyi bak yem azlığından birbirinin canını acıtıyor olabilirler. muhabbet kuşları çok nazik hayvanlardır.

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
hocam cinsiyetlerininde bir yanlışlık yok eminim ama dişi kızışmamış olabilir ama devamlı yuvalıkta son 2 gündür başladılar kavga etmeye

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
VALLAHA KARDEŞ YANİ NE DİYEBİLİRİMKİ.. EŞ TUTMUYO DESEM YUMURTA YAPMIŞLAR. AMA SEN GİT Bİ DİŞİ Bİ ERKEK EL . ALDIKLARINLA ÇİFTLEŞTİRMEYE ÇALIŞ ÖYLE DAHA SAĞLIKLI OLURLAR. KAVGA ETMEZLER EN AZINDANN

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Gökay ARSLAN' Alıntı:
sevgili abilerim yaklaşık 6 aydır beslediğim muhabbet çiftim 2 gündür kavga ediyorlar genellikle erkek saldırıyor dişinin tüneğe çıkmasına bile izin vermiyor dişide mecburen yuvalığa kaçıyor  ama dişininde saldırdığı oluyor önceden hiç kavga etmezlerdi şimdi kavga etmelerinin sebebi ne olabilir
Bir hafta kadar ayrı kafeslerde tek olarak bak, birbirlerini görmesinler, sonra tekrar birleştir.

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Bir hafta kadar ayrı kafeslerde tek olarak bak, birbirlerini görmesinler, sonra tekrar birleştir.
sağol hocam devam ederse öyle yapacam