kavga mı ? ilgi mi ?

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
dişi kuşuma bir erkek mubiş aldım. aldığım yerdeki adam, " bunlar 1-2 saatte birbirlerine alışamazlar, bir iki gün sonra anlaşılır." dedi. ben de tamam deyip en sağlıklı gördüğüm erkeği seçtim. şimdi eve geleli 4 gün oldu  bazen birbirlerine gagaları ile vuruyorlar gibi ama aynı tünekte hiç sorun yaşamadan uyuyabiliyorlar.  ( şuan için  ) acaba birbirleriyle ilgileniyorlar mı ? yoksa kavga mı ediyorlar ?

erkek çok yaklaştığı zaman dişi yanından kovuyor.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Alışması zaman alacaktır 1 ya gibi bir zamanda alışma ve eş olma durumu olabilir şiddetli bir kavga yoksa sorun olmaz.

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
şimdi dişiyi serbest bıraktım erkek kafesten çıkmaya mı korkuyor artık bilmiyorum kafes kapısı açık olduğu halde çıkmadı ama bütün gücüyle öttü. dişi bir süre sonra yanına geldi.  galiba alışıyorlar.  teşekkürler.

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
EĞER KUŞUNUZA EŞİNİ SİZ SEÇTİYSENİZ BİRAZ SABRETMENİZ GEREKECEK.BİRBİRLERİNE ALIŞMALARI ZAMAN ALABİLİR.AYNI DURUMDA TECRÜBESİ OLMUŞ BİRİYİM.YAKLAŞIK BİR SENE KAVGA ETTİLER,ÖPÜŞTÜLER ,KOKLAŞTILAR NE VARKİ DİŞİNİN İLK KIZGINLIK ANINDA SANIRIM KENDİSİNE CEVAP VEREMEYEN ERKEKLE GİRİŞTİĞİ KAVGADA ERKEK KUŞU KAN REVAN İÇİNDE ÖLDÜRDÜ.YANİ DİKKATLİ OLMAK VE NE OLURSA OLSUN EŞLERİNİ KENDİLERİNE SEÇTİRMEK GEREKİYOR.

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Güven KAYMAK.' Alıntı:
EĞER KUŞUNUZA EŞİNİ SİZ SEÇTİYSENİZ BİRAZ SABRETMENİZ GEREKECEK.BİRBİRLERİNE ALIŞMALARI ZAMAN ALABİLİR.AYNI DURUMDA TECRÜBESİ OLMUŞ BİRİYİM.YAKLAŞIK BİR SENE KAVGA ETTİLER,ÖPÜŞTÜLER ,KOKLAŞTILAR NE VARKİ DİŞİNİN İLK KIZGINLIK ANINDA SANIRIM KENDİSİNE CEVAP VEREMEYEN ERKEKLE GİRİŞTİĞİ KAVGADA ERKEK KUŞU KAN REVAN İÇİNDE ÖLDÜRDÜ.YANİ DİKKATLİ OLMAK VE NE OLURSA OLSUN EŞLERİNİ KENDİLERİNE SEÇTİRMEK GEREKİYOR.

abicim, ben de kendisinin seçmesini isterdim ama 1 saatlik yol, çevre değişikliği, sesler vs kuşu ürküttü. salmaya koysam bu seferde oradaki kuşlardan korkacaktı. mecburen böyle yaptım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
biraz daha açıklayabilirseniz daha iyi olur icon_think ve de fotoğraf veya video ya da ikisi birlikte :D photo