KAYSERİ Grubu....Tüm Kayserili Arkadaşlarla irtibat için ekleyiniz...

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Muhammed özel bir buluşma değildi sağolsun Cihat abi acil yem ihtiyacımı gidermek için gelmişti ayak üstü lafladık Ömergilde.

Ömer yeni kuşlarını merak ediyorum :)

Benim 1 ciftle huzursuzum ya çok ürkekler yem koyarken bile kafesin içinde çırpınıp duruyorlar acayip ürekekler ne yapacam bilmiyom.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Muhammed özel bir buluşma değildi sağolsun Cihat abi acil yem ihtiyacımı gidermek için gelmişti ayak üstü lafladık Ömergilde.

Ömer yeni kuşlarını merak ediyorum :)

Benim 1 ciftle huzursuzum ya çok ürkekler yem koyarken bile kafesin içinde çırpınıp duruyorlar acayip ürekekler ne yapacam bilmiyom.
abi fotolar kötü ama merakını giderir en azından bu erkekde öyle ürkek abi yapacak hiç birşey yok onlara en azından benim bildiğim birşey yok yaşını almış kuşalr abi insanlarla çok haşırneşir olmayan kuşlar genelde öyle oluyo inşallah yine uğradığında bizzat görürsün abi güzel kuş resimde tuhaf çıkmış ama :) dişi bende değil hala arkadaşda  öğleden sonra onunda erkeğinde kaliteli resimleri ekleyecem

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Maşallah rengide kendide güzelmiş. Yarın görüşürüz gelirsin benim kuşlara da bakarsın.

Kuşları aldığım yerle görüşüyümde değiştirebilirim ben sevmem oyle yabani hayvanları :) Alışır diye bekledim ama bekledikce daha yabani oluyorlar.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Maşallah rengide kendide güzelmiş. Yarın görüşürüz gelirsin benim kuşlara da bakarsın.

Kuşları aldığım yerle görüşüyümde değiştirebilirim ben sevmem oyle yabani hayvanları :) Alışır diye bekledim ama bekledikce daha yabani oluyorlar.
abi alışmıyolar inşallah abi ayrın müait bir zamanda gelip kuşları görmek isterim

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
kardesler sivastan sevgiler...yarin tepeli arastiracam insallah...yeni bir kan olsun elimizde. sivastan bir istegi olan varsa beklerim....

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
kardesler sivastan sevgiler...yarin tepeli arastiracam insallah...yeni bir kan olsun elimizde. sivastan bir istegi olan varsa beklerim....
canının sağlığı abi sağsalim gel sen o yeter
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Olurum inşallah. Teli nerden alıyordun sen? Birde 4 liramıydı metresi?
abi eskisanayiden aldık kalitesine göre var 4liraya metersi  5lira 10 lira kalitesine göre ama o 4 liralık kuşlar için yeterli  o telinde eni 1 metre

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
ii gezmeler abi bende tepeli var abi yuvada inşallah 10 güne yumurtlar diye düşünüyorum sende getir çaprazlarız

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Bu gün yusuf abiyi ziyaret ettim  sohbet ettik maşallah çok güzel  kuşları var  kuşlar icin mükemmel  ortam oluşturnuş çok temiz düzenli hobihanesi var sağolsun çok misafir perver ve  en kisa zamanda çiftlerinden  yavru görmesi dileğimle

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
aksama kadar gezdim sivasta....dise dokunur tek bir.tepeli buldum. servet gibi...ama resimleri gorunce hak vereceksiniz....umarim kayseri bu kalitede tepeli gormemistir...bol yavru alabilirsek dagitiriz kayseride umarim...

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşlar forumumuz muhabbet kuşları ile ilgili  site olup bu tarz yazışmalar olmaması lazım
Sohbet yapacağımız msn siteleri ve forumumuzda mevcut ShoutBox sohbet yerimiz var 
selahattin abi belki haklisiniz ama....
1. ilanlarda bile 3 sayfa 5 sayfa konu aciliyor
2. ayni anda sohbete giremiyoruz...
3. kismen cepten giren arkadaslar var.
4. yazilan mesajlarin tarih saatlerine bakarsaniz arada gunler ve saatler var...
5. biz gelene kadar kayseride kimsenin birbirinden haberi yoktu. simdi birbirimize bura vasitasiyla destek oluyoruz. ortak yem vb.aliyoruz guzelce...
6. bunlardan rahatsizlik duyulmasini hicte hos goremiyoruz ama...
saygilar

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
selahattin abi belki haklisiniz ama....
1. ilanlarda bile 3 sayfa 5 sayfa konu aciliyor
2. ayni anda sohbete giremiyoruz...
3. kismen cepten giren arkadaslar var.
4. yazilan mesajlarin tarih saatlerine bakarsaniz arada gunler ve saatler var...
5. biz gelene kadar kayseride kimsenin birbirinden haberi yoktu. simdi birbirimize bura vasitasiyla destek oluyoruz. ortak yem vb.aliyoruz guzelce...
6. bunlardan rahatsizlik duyulmasini hicte hos goremiyoruz ama...
saygilar
cihat abim gerekeni söylemiş bizim bu sayfaya niye bu kadar takılındı anlamıyorum biri lüzumsuz konu açar bir şöyle olur der diğerleri alıntı yapar kendi bile yazmaz konuya yorum yapılmış olur onlara birşey yok bizim grubu sürekli eleştri ayrıca hepimiz aynı anda internet başında olmuyoruz niye bu kadar takıntı oldu anlamadım ayrıca bunu selahattin abinin demesi hiç hoş olmadı

"bu arada cihat abi yeni tepeli kuşun hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bereketli yavru alırsın abi "

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ömer GÜLER' Alıntı:
cihat abim gerekeni söylemiş bizim bu sayfaya niye bu kadar takılındı anlamıyorum biri lüzumsuz konu açar bir şöyle olur der diğerleri alıntı yapar kendi bile yazmaz konuya yorum yapılmış olur onlara birşey yok bizim grubu sürekli eleştri ayrıca hepimiz aynı anda internet başında olmuyoruz niye bu kadar takıntı oldu anlamadım ayrıca bunu selahattin abinin demesi hiç hoş olmadı

"bu arada cihat abi yeni tepeli kuşun hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bereketli yavru alırsın abi "
Ömer kardeş hoş olmayan bu konuyu yazdığım için senden özür dilesem olurmu

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ömer kardeş hoş olmayan bu konuyu yazdığım için senden özür dilesem olurmu
estafurullah abi öyle birşey söz konusu olamaz sen büyüğümsün ama gördüğüm kadarıyla aynı tutum içerisindesin

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
degerli kayseri grubu arkadaslarim

iletisim icin artik ozel mesaj ve cep telefonlarimizi kullanalim...
sorun oneri ve duyuru ile ilanlarimizi acarken baslikta kayseri ibaresi kullanalim
acmis oldugum bu basliga artik mesaj yazilmamasini rica ediyorum
herkese hayirli geceler.

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Cihat abi ayalryayabilirsem bir .asp bir site yaptırayım. tüm Kayserilieri oraya toplayalım. İsminde kayseri geçer google da üst sıralara taşırız. Kayserileri tanıştırıp alışverişleride geliştirmiş oluruz.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
arkadaslar sohbet icin mesaj bolumunu kullanin. diger hususlar icin konu basligi acin.
facebookta Kayseri Muhabbet Kusu Ureticileri diye grup kuruldu.
sohbetimize oradan devam edecegiz