Kayseride muhabbet kuş üretimhanesi varmı

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
var tabikide en başta kayseride ahmet kul aklıma gelir çok güzelde kuşları var maşallah ve benim gibi hobi olarak üretenlerde var kayseride hemşerim :)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Onur ÇINAR.' Alıntı:
ahmet bey kayserinin neresinde üretim yapıyor sizin kaç çift var ömer bey
tam olarak yerini bilmiyorum ve  internetten gördüm kuşlarının resimlerini gidip görmüşlüğüm yok ve bende 3 çift var şuan

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
var tabikide en başta kayseride ahmet kul aklıma gelir çok güzelde kuşları var maşallah  +100

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
onur kardeşim bende kayseride üretim yapıyorum ahmet kardeşimide çok iyi tanırım ama o sadece jumbo üretimi yapar gerçekten çok güzel kuşları vardır bende çekoslavak ingiliz kırıkları ve jumbo yapıyorum

onur_058

Üyemiz
yılmaz bey sizin yeriniz nerde aceba gelip tanışmak o güzel kuşlarınizı görmek isterim

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Yılmaz EKMEKCİ' Alıntı:
onur kardeşim bende kayseride üretim yapıyorum ahmet kardeşimide çok iyi tanırım ama o sadece jumbo üretimi yapar gerçekten çok güzel kuşları vardır bende çekoslavak ingiliz kırıkları ve jumbo yapıyorum
yılmaz bey bende tanışmak isterim şahsen sizi bilmiyodum

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
yılmaz bey bende tanışmak isterim kayseride birtek ahmet beyi biliyodum  oda kaliteli jumboları var maşallah sizinlede eğer uygun görürseniz tanışmak isterim

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
arkadaşlar bende amatör olarak yapıyorum yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yaparım  ben evde yaklaşık 30 çiftle üretim yapıyorum tlf 05303267078

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
28 çiftle bir amatörde benim. binanın altında uğraşıyorum. çek kırması ve yerli ağırlıklı. jumbo ve ingiliz kırma vb.türler mevcut değil henüz. aylık 30 yavru civarı şimdilik.

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
maşallah abilerime evlerinde 28 30 çift kuşları var ne kadar güzel allah bizede nasip etsin inşallah

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
slm abilerime hepinizle tanışmak isterdim bilgi paylaşımı şart yılmaz abiyle Allah nasip ederse yakında ziyaretine gideceğim sizlerinde ziyaretine gelmek isterdim