KAYSERİLİ ARKADAŞLAR...OKALİPTÜS YAPRAĞI İHTİYACI OLAN???

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Merhaba arkadaşlar...
10-15 eylül tarihleri arasında Alanya'daydım.
Günay beyi ziyaret imkanım da oldu...
kendisine misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum.
Kayseri'ye göndermiş olduğu okaliptüs yapraklarını, tatile arabayla gittiğim için bol miktarda getirerek talep eden arkadaşlara teslim etmeye başladım.
ihtiyacı olan arkadaşlar irtibata geçerlerse elimdeki miktar ölçüsünce müsait zamanlarda teslim etmeye çalışacağım. 3-4 arkadaşımız teslim aldı bile...
ücretsiz olduğunu da belirteyim bu arada...

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Estagfurullah Behsat bey. Sizinde kulağınızı çınlattık bol bol. keşke birkaç hafta önce gidebilseydim. Sizinle de tanışma fırsatım olurdu. Kısmet...
Günay bey Batman istikametini ziyaretine müteakip kısmet olursa Kayseri üzeri geçecek. Yolunuz düşerse sizleri de beklerim.
Ayrıca Kayseri'den bir isteğiniz olursa beklerim.
Görüşmek üzere...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Estagfurullah Behsat bey. Sizinde kulağınızı çınlattık bol bol. keşke birkaç hafta önce gidebilseydim. Sizinle de tanışma fırsatım olurdu. Kısmet...
Günay bey Batman istikametini ziyaretine müteakip kısmet olursa Kayseri üzeri geçecek. Yolunuz düşerse sizleri de beklerim.
Ayrıca Kayseri'den bir isteğiniz olursa beklerim.
Görüşmek üzere...
cihat bey tsk ederim.. dünya kücük bizde kus sevdası olduktan sonra elbet birgun karsılasırız.. zaten hepimizi bir araya getiren bu kucuk canlar değilmi

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihat ustam zaman ayırıp bana uğradığın için çok teşekür ederim. İnşallah buradan giderken arabanın bagajını tıkabasa doldurup gitmişsindir  ;D

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Aynen Günay ustam...Eve geldiğimde kıyamet koptu. getire getire çer çöpmü getirdin Antalya'dan diye :)
3-4 arkadaş nasiplendi bile. en az 10 arkadaşa daha yetecek kadar mevcut.
Bana vakit ayırıp misafir ettiğin içinde ayrıca buradan tekrar teşekkür ederim. Seneye umarım yine uğrarım.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Aynen Günay ustam...Eve geldiğimde kıyamet koptu. getire getire çer çöpmü getirdin Antalya'dan diye :)
3-4 arkadaş nasiplendi bile. en az 10 arkadaşa daha yetecek kadar mevcut.
Bana vakit ayırıp misafir ettiğin içinde ayrıca buradan tekrar teşekkür ederim. Seneye umarım yine uğrarım.
Herzaman kapım açık aga, istediğin zaman gel...ama bu sefer tır'la gel abi  :)

önder açıkel 1233

Yeni Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
açıkel
üstatlar bende aranızda yeni bulunmakatayım okalitus yaprağı bizim burda çok ama nasıl kullanacağı bilmediğim için kuşlara veremiyorum eğer bilgi verebilirseniz çok sevinirim  friend

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Yaş olarak taze veya kurutarak kafesin içine bir kaç yaprak atabilirsin.
kurutursan seneye yaza kadar ihtiyacın miktarda kurutup haftada bir kaç yaprak verebilirsin
ayrıca yuvalıkların içine de sık sık bir kaç yaprak atmanı tavsiye ederim...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Günay abi bir konuda İzmir/çiğli de okaliptüs ağacının çok olduğunu yazmıştı, ben internette görselleri araştırdım ama bu ağacı diğerlerinden ayırt edemiyorum, yaprakları söğüt ağacına benziyor sanki...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi beyaz kalın ve uzun bir gövdesi oluyor. Kopardığında değişik bir koku çıkıyor. Yaprakları zaten görmüşsündür.
Ahmet KARA.' Alıntı:
Günay abi bir konuda İzmir/çiğli de okaliptüs ağacının çok olduğunu yazmıştı, ben internette görselleri araştırdım ama bu ağacı diğerlerinden ayırt edemiyorum, yaprakları söğüt ağacına benziyor sanki...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ahmet KARA.' Alıntı:
okaliptus ağacı bu aga, İzmirdesin sanırım...Çiğli tarafı heryer okalptus ağacı kaynıyor.

yaprak ve tomurcuk detay resimleri

tomurcukların çiçek açmış hali resimleri

çiçekten çıkıp kozalak haline gelen tomurcuklu (tohumluk) resimleri

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
bir ağacın gelişim evresini ve detayını sanırım en güzel günay bey anlatmış thumbsupbo