S serkan Üyemiz Katılım 10 Tem 2010 Mesajlar 63 Konum ist Adı serkan Soyadı navruz 12 May 2011 #1 arkadaşlar akşam kuşlarıma kek yapacagım inşallah içinede ayreten havuç ilave etmeyi düşünüyorum sizlerinde fikirlerini almak istededim allah herkesten razı olsun
arkadaşlar akşam kuşlarıma kek yapacagım inşallah içinede ayreten havuç ilave etmeyi düşünüyorum sizlerinde fikirlerini almak istededim allah herkesten razı olsun
A asel09 Takipçi Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 242 Konum Aydın Adı Asel Soyadı Öztekin 12 May 2011 #2 Havuç kan yapar Kabızlığa çok iyi gelir Bağırsak kurtları ve hemoroide karşı birebirdir A ve C vitamini bakımından çok zengindir. Kekinize koymanız için daha sayılamayacak kadar çok faydası var.
Havuç kan yapar Kabızlığa çok iyi gelir Bağırsak kurtları ve hemoroide karşı birebirdir A ve C vitamini bakımından çok zengindir. Kekinize koymanız için daha sayılamayacak kadar çok faydası var.
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 12 May 2011 #3 Havucu sonradan koyarsanız nemlendirme açısından daha iyi olur
S serkan Üyemiz Katılım 10 Tem 2010 Mesajlar 63 Konum ist Adı serkan Soyadı navruz 12 May 2011 #4 arkadaşlar ben kekle pişirmeyi düşünüyorum nemlendirmemek için yazın bozulmasın diye ama yerlermi bilmiyorum
arkadaşlar ben kekle pişirmeyi düşünüyorum nemlendirmemek için yazın bozulmasın diye ama yerlermi bilmiyorum
A ahmetondul Uzman Üyemiz Katılım 1 Eyl 2010 Mesajlar 1,209 Konum bitlis Adı ahmet Soyadı öndül 12 May 2011 #5 ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı: Havucu sonradan koyarsanız nemlendirme açısından daha iyi olur Genişletmek için tıkla ...
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı: Havucu sonradan koyarsanız nemlendirme açısından daha iyi olur Genişletmek için tıkla ...