B BACE Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 211 Konum diyabakır Adı Deniz Soyadı Yılmaz 3 Şub 2014 #1 Merhaba abiler benim 1 çiftkkuşum var erkek kizisti ama dişi kuşum daha kizismadi dişi kuşum bu aralar çok fazla kemik kemirip yemeye basladi acaba kizismak için hazirlik mi yada gaga bakimi mi yapiyor yardim ederseniz sevinirim. Sevgiler Saygilar
Merhaba abiler benim 1 çiftkkuşum var erkek kizisti ama dişi kuşum daha kizismadi dişi kuşum bu aralar çok fazla kemik kemirip yemeye basladi acaba kizismak için hazirlik mi yada gaga bakimi mi yapiyor yardim ederseniz sevinirim. Sevgiler Saygilar
E Emre ceyhan Uzman Üyemiz Katılım 24 Eki 2012 Mesajlar 366 Konum Çanakkale \ Merkez Adı Emre Erman Soyadı Ceyhan 3 Şub 2014 #2 Bu bir sorun değil ki.Kuş yumurtlayacaktır yiyordur,kuş tüydedir yiyordur yada genel ihtiyaç olarak yiyordur.Gaga taşı ile yapar kuşlar gaga bakımını.
Bu bir sorun değil ki.Kuş yumurtlayacaktır yiyordur,kuş tüydedir yiyordur yada genel ihtiyaç olarak yiyordur.Gaga taşı ile yapar kuşlar gaga bakımını.
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 3 Şub 2014 #3 Emre CEYHAN' Alıntı: Bu bir sorun değil ki.Kuş yumurtlayacaktır yiyordur,kuş tüydedir yiyordur yada genel ihtiyaç olarak yiyordur.Gaga taşı ile yapar kuşlar gaga bakımını. Genişletmek için tıkla ...
Emre CEYHAN' Alıntı: Bu bir sorun değil ki.Kuş yumurtlayacaktır yiyordur,kuş tüydedir yiyordur yada genel ihtiyaç olarak yiyordur.Gaga taşı ile yapar kuşlar gaga bakımını. Genişletmek için tıkla ...
B BACE Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 211 Konum diyabakır Adı Deniz Soyadı Yılmaz 3 Şub 2014 #4 Peki saolun İnşallah yumurtlamak içindir daha ilk olur .d