Kendi elimle beslediğim yavrularım...

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
    Merhaba beyler daha önce yavru kuşlarımla ilgili bir konu açmişdım.Annesini kaybetdiyim yavruları kendim bu sitedeki değerli arkadaşların sayesinde hazırlanmış özel yemle kendim besledim ve şimdide böğüdüler.Kendim elimle beslediğim için,o kadar şeker geldilerki bana,şimdi de onları satmaq istemiyorum.Şansımdanda ikisi erkek,ikisi dişi.Bunları bir ortamda saklarsam ilerde çiftleşmeklerini sağlamamda çok büyük sakınca olurmu.Ben üretici değilim o yüzden ev ortamında fazla kuşa bakamam oysa her birine birel eş alırdım fakat 8 kuş benim için fazla gelir.Bu yüzden sizlerinde fikrini almak istedim.

yigit_dark

Üyemiz
Adı
Yiğit
Maşallah güzel bakmışsınız yavrulara. Yalnız ileriye dönük olarak kardeş kardeşe eş yapmamanız en uygunu olacaktır. Riskli bir iştir. Çıkacak yavrularda sakatlık vs olabilir. Bence gerek yok böyle büyük bir riske. Büyütüp onda sonrada satıp tek bir tane ayırabilirsiniz kendinize ondan sonrada ona eş alırsınız. Bu en uygunu olur.

MaDsTaR

Üyemiz
Adı
Mithat
Soyadı
GÖBEK
benim düşüncem aynı aileden gelen yawruları çiftlestirme sikinti olabiliyor....

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Çok güzel kuşlar maşallah bende pek anlamıyorum ama sanırım aynı yavru kuşlardan yavru alınca sakat olur dıye bılıyorum..

emgeomap

Üyemiz
Adı
Emin
Soyadı
Axadi
Haklsınız aslında bende duymuşdum kardeş eşleşmesinin sakıncalı olmasını.Yinede bunların hepsini kendi elimde saklamak için bir fırsat arıyordum kendime.Belkede o kadarda sakıncalı deyil gibi ama ne yapalım.3 nü bir azda büyüsün satarız.Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun...

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
maşallah.emeğinize sağlık.kardeş kuşların yavrularının çapı küçük olur ve sağlıklı yavrular alamaya bilirsiniz.sizin yerinizde olsam iki dişiyi takas yapa bilirsiniz.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH GÜZEL YAVRULAR
ŞİMDİ ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM AYNI UVA KARDEŞLERİNİ DEĞİLDE 1. VE 2. DÖNEM YAVRULARI BİRBİRLERİ İLE ÇAPRAZLARSAN
DAHA İYİ OLUR VEYA GÜZEL OLAN DİŞİLERDEN BİRİNİ BABA DURUYOSA ONA VURABİLİRSİN

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah, elinize sağlık çok güzel bakmışsınız.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
kan değişimi diğer konuyu cevaplayan arkadaşlarında dediği gibi menfaatine olacaktır ama çok aşırı bir sorun çıkarmaz iyi beslersen  fakat olaki elinden çıkarıp takaslayacak olursan 3 4 aylık olduklarında dişileri kendine ayırıp erkeklerı dışardan bi üretimciden sağlık sorunu olmayan erkek yavrularla takaslamanda fayda var her daim kendi ürettiğiniz dişinin yerini başka kuş tutmaz  ve bu arada mavi parçalı olan iyi bir anne adayı dişi kolay geslsin.

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Maşallah Çok Sağlıklı görünüyorlar, darısı bizim iki çiftin başına :))

yasarpdr

Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Ocaktürk
walla çok zor bi iş başarmışsın tebrik ederim. önemli olan hayatta ve sağlıklı olmaları...gerisi zamanla hallolur..