Kendi kullandığım Camlı yuvalık..

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Arkadaşlar Kendi Kullandığım Yandan camlı yuvalığımı sizlerle paylaşmak istedim.Belki yeni yuvalık yapacak olan arkadaşlara faydası olur.Camlı bölümden kapağı acmadan içeri %75 net olarak görebiliyorum..

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
valla kardeşim aynı şeyi bende düşündüm arka tarafın sırf cam olmasını ama kuşlar dışarıyı görüp korkacağı kanatına vardığımdan,şuan arka tarafı camlı yanlız siyah cam filmi çekilmiş olup dışardan içerisi gözükecek ama içerden dışarısı gözükmeyecek olarak bir takım şeyler düşünüyorum..tabi bunu için kafeslerde ufak bi ışıklandırma lazım olucak.Bakalım nasıl olucak

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Film olayı süper olur.... biz görebiliriz ama onlar göremez yada az görür... Geliştirirsem resim atarım :D

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ahmet ERDİNÇ' Alıntı:
valla kardeşim aynı şeyi bende düşündüm arka tarafın sırf cam olmasını ama kuşlar dışarıyı görüp korkacağı kanatına vardığımdan,şuan arka tarafı camlı yanlız siyah cam filmi çekilmiş olup dışardan içerisi gözükecek ama içerden dışarısı gözükmeyecek olarak bir takım şeyler düşünüyorum..tabi bunu için kafeslerde ufak bi ışıklandırma lazım olucak.Bakalım nasıl olucak

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
evet kardeşim bu yuvalıktan arkadaşım kullanıyor şuanda  ve herşey dört dörtlük,her hangibi bir sıkıntı sorun teşkil etmedi.bende 1 ay önce kendisinden aldım kullanıyorum.arkadaşımın yuvalıklarının çoğu yumurtalı yavrulu.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
güle güle kullanın çok super olmuş yalnız cam içte kapakla kapatılarak kamufle edilebilir bu şekilde her kuşa göre değil maksat içerisinin karanlık olması ve kuşlara guven vermesidir kuşların karekterlerine göre değişkenlikler yaşanacaktır  her takımda randıman alınamaz slm

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Çok teşekkür ederim yorumunuz için..üzerinde çalışıyorum güzel fikirlerim var bu yuvalık konusunda.bakalım nasıl olucak.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu camın amaçı nedir yuva deliğinin önünü kapatmış  bir türlü mantıkla cevap bulamadım yan tarafı full camlı olsa olurdu ama kuşun gireceği deliğin önüne neden cam  ::) ::)ben ön deliğin olduğu yer hariç komple içi görünecek bir yuvalık yapmayı planlıyorum...

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
kardeşim dediğin gibi komple cam yapılsaydı kuş dış etkenlerden rahatsız olucak durama gelicekti.çif delik yapıp camla kapatılmasının mantığı icabında camı çıkardığında salmalarda çift taraflı kullanılabilir olmasıdır.ve o camlı yerden kafeste ışık sistemin varsa baktığında yeterince yuvanın içinde ne olup bittiğini görebiliyosun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu camın amaçı nedir yuva deliğinin önünü kapatmış  bir türlü mantıkla cevap bulamadım yan tarafı full camlı olsa olurdu ama kuşun gireceği deliğin önüne neden cam  ::) ::)ben ön deliğin olduğu yer hariç komple içi görünecek bir yuvalık yapmayı planlıyorum...
abi o yuvalığın deliği değil ki yan tarftaki başka bir delik

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ACELE ETMEYIN ALLAH NASİP EDERSE ÖYLE BIR YUVALIK YAPACAĞIMKI YINE AKILLI JUMBO YEMLİĞİM GİBİ DÜNYADA EŞİNİ BULANA KUMES BEDAVA  SABIRLA BEKLİYORUM ZATEN EN BOLDA O VAR ÇOK ŞÜKÜR SİTENİN FARKINI FARK ETSİNLER BAKALIM SLM