KENDİ KUŞLARIMDAN BESLENEMEYEN YAVRU

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Öncelikle değerli büyüğüm Selahattin abiye teşekkür ederim. Düne kadar birçok kez anne bakımsızlığından ölen yavrularıma Selahattin abinin sayesinde dur dedim. Bakılmayan yavruları değişik şekillerde beslemeye çalıştım ama bir türlü becerememiştim. Besleme mamasıda bulamadım. Selahattin abi ile telefon görüşmemizden sonra bana Bisküvi mamasını öğretti ve 2 gündür yeniden eşleşmeye giren ve en küçük yavruya bakmayan anaçların altından aldığım yavruya artık ben bakıyorum. Selahattin abiye tekrar ilgisi için çok teşekkür ederim.

http://www.izlesene.com/video/yavru-muhabbet-kusu-besleme/3092953

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
akın bu karışı anlatırmısın rica etsek yapılışı tarifi nasılsır?

birde alttaki salma kafesin maşallah çok hoşuma gitti yakın bir videosunu  merak ediyorum içi böyle rengarenk doluyken bir çekermisin

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Tabiki :) Çok Basit. Cici bebe bisküvisini nişasta kıvamına getirip veriyorum. 2 Gündür 3-4 kez. Çok zayıflamıştı Maşallahı var şimdi. Kursağına baktığımda baya kabarıyor. Doydupunda almıyor zaten. Resmi Birazdan Koyarım. Hepsi Çek. Baıları bilezikli. Daha eşe atmadıklarımda var orada.

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Nişasta kıvamına getirirken bisküviyi suladırmak için ne katıyorsunuz (su, süt) bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
AKIN MAŞALLAH ARKADAŞIM SALMAN ÇOK GÜZEL FAKAT TÜNEKLERİNİ BEĞENMEDİM TÜNEKLER ÇOK KALIN ONLARIN YERİNE
MARANGOZ MLZ SATAN YERLERDEN 12 MM KALINLIĞINDA KAVALYELİK YUVARLAK MLZ AL AYRIYETEN NALBURDAN FLORASAN ZİNCİRİ AL TÜNEKLERİN UCUNDAN VİDALA
YUKARDAN DOĞRU SALLANAN SALINCAK GİBİ AS DAHA GÜZEL OLUR

YAPTIĞIN MAMAYADA AZ PİRİNÇ UNU VE BAKKALDA SATILAN ARI MAMADAN AZAR AZAR KATABİLİRSİN BOZA KIVAMINA GETİR ÇOK SULU OLMASIN

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
acaba hangi aparatla veriyorsunuz mamayı? ve nereden temin edebiliriz bu aparatı? şimdiden teşekkürler.....

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
enginar2008' Alıntı:
acaba hangi aparatla veriyorsunuz mamayı? ve nereden temin edebiliriz bu aparatı? şimdiden teşekkürler.....
Tolga' Alıntı:
Peki neyle veriyorsun mamayı?
Ben sağlıkçı olduğum için bulmam pek zor olmadı. Biz ona pipet diyoruz. Sizlerin en kolay bulabileceği yerler Sağlık kuruşlarının laboratuvarladır. Yada gebelik testi gibi testlerin içinden bunların küçükleri çıkıyor.
ahmeterol' Alıntı:
Nişasta kıvamına getirirken bisküviyi suladırmak için ne katıyorsunuz (su, süt) bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
Ben su kattım. Belki bunu meyve suyu ile yapsam diye düşündüm ama şeker içerdiği için vazgeçtim. Ama yinede Selahattin abinin farklı bir diyeceği var ise buna bende uyarım.
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
AKIN MAŞALLAH ARKADAŞIM SALMAN ÇOK GÜZEL FAKAT TÜNEKLERİNİ BEĞENMEDİM TÜNEKLER ÇOK KALIN ONLARIN YERİNE
MARANGOZ MLZ SATAN YERLERDEN 12 MM KALINLIĞINDA KAVALYELİK YUVARLAK MLZ AL AYRIYETEN NALBURDAN FLORASAN ZİNCİRİ AL TÜNEKLERİN UCUNDAN VİDALA

YAPTIĞIN MAMAYADA AZ PİRİNÇ UNU VE BAKKALDA SATILAN ARI MAMADAN AZAR AZAR KATABİLİRSİN BOZA KIVAMINA GETİR ÇOK SULU OLMASIN
Abi dediğini gözümde canlandırdım zincir bencede çok güzel olacak. Tüneklerin büyük olmasını istememin sebebi tırnakların uzamasını engellemekti abi. En alttakide çok inceki ondada sanki parmakları dinleniyormuş gibi rahat etsinler dedim. Duruma göre yer değiştiriyorlar. Mama işinide deiğin malzemeleride ekleyeceğim abi. Zaten evde vardı. Teşekkür ederim herkese. :)

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
Emeğinize sağlık çok güzel paylaşım olmuş .

Ve herkez için gerekli olacak bir bilgi deneyiminizi paylamışsınız .

+1

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:

+ 1

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
akın bey işin zor kısmı şimdi başlıyor o yavruyu satarken düşünmeden satabilecekmisiniz :D

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
ömer adam' Alıntı:
akın bey işin zor kısmı şimdi başlıyor o yavruyu satarken düşünmeden satabilecekmisiniz :D
Yok merak etmeyin. Hiçte zor değil. İnanın satmayı düşünmüyorum :) Hatta şuan mesaiye başladım. Kuşu beslemek içinde iş yerime getirdim. Bakımını yaptım, besledim. Kafesinde uyuyor şimdi. Bu resmen el emeği göz nuu olmuş oluyor heralde :D