Kendi Tasarımım PVC BOX MİNİ HOBİHANEM.

ilkercay

Takipçi Üyemiz
harika bir sistem olmuş allah bol bol yavrular verir inşallah  alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Yemlik, suluk vs. leri içeri alıp kuşları daha rahat gözlemlemek müthiş bir fikir olmuş. Ancak onları ordan çıkarırken (suluğu, akıllı yemlığı vs.) sıkıntı yaşamıyormusunuz? Yada bu işlemler çok vaktinizi alıyormu? Genel olarak da kafeslerin işçiliği, tarzı ve akılcılığı heryerinden belli. Emeğinize sağlık, Allah daim etsin inşallah...

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kafeslerinizin tasarımı çok güzel. Allah bol yavrular verir inşallah.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
AĞZIMIN SULARI AKTI ÇOK GÜZEL ....SADECE YUVANIN İÇİNDEKİ FOLLUK PLASTİK OLSA TEMİZLEMEK ÇOK KOLAY OLUR ....BENCE AMA TASARIM SÜPER. alkisd

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Abdullah bey ne kadara maloldu acaba ben de düşünüyorum.muhabbetler için iki üç tane yaptırıcam. Çok iyi düşünülmüş güle güle kullanın .

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Hakan YAZBAHAR' Alıntı:
Abdullah bey ne kadara maloldu acaba ben de düşünüyorum.muhabbetler için iki üç tane yaptırıcam. Çok iyi düşünülmüş güle güle kullanın .
4 gözün yanlız PVC kısmı 350 TL. Teller ve folluklarda  göz başı  20 gibi bir paraya mal oldu. Tünek yemlik suluk derken toplamda 8 göz 1000 TL ye yaklıaşmış olsa gerek.

hüseyin bahar

Yeni Üyemiz
Adı
hüeyin
Soyadı
bahar
abi o kafeslerden satıyormusunuz yoksa sadece kendinizemi yaptınız

mükemmel olmuş...