Kendin Yap Sistemler (DIY)

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Bu  sistem  2007den beri  üyesi  olduğum  akvaryum.comda  var.Hobiciler  burda  amatör  olarak  yaptıkları arka fonlar,plastik  yavruluklar ,akvaryumlar,kuluçka aparatları , dekorlar vs.. projeler  yaparak  diğer  hobicilere  defalarca  ilham kaynağı  olmuştur.Bu  sayede  insanlar  aşırı  paralar  ödemekten  kurtulup elinden  geldiği  ufak  şeyleri kendileri  yapıp  hobiyi bir nevi  kolay  hale  getirebilirler.Şu anda  elimde  kendim yaptığım  folluklar  var  ve  şu anda  4  çift  yumurtada  bu  follukların  kendim  yaptığım  için  daha  bir  güzel  gözüküyor  insana  nede  olsa  el emeği  göz  nuru .KESİNLİKLE  DESTEKLENMESİ BİR  MEVZU  :)

LiveYourLife07

Üyemiz
Adı
Ömer faruk
Soyadı
aydoğan
Emrah İNCE' Alıntı:
Bu  sistem  2007den beri  üyesi  olduğum  akvaryum.comda  var.Hobiciler  burda  amatör  olarak  yaptıkları arka fonlar,plastik  yavruluklar ,akvaryumlar,kuluçka aparatları , dekorlar vs.. projeler  yaparak  diğer  hobicilere  defalarca  ilham kaynağı  olmuştur.Bu  sayede  insanlar  aşırı  paralar  ödemekten  kurtulup elinden  geldiği  ufak  şeyleri kendileri  yapıp  hobiyi bir nevi  kolay  hale  getirebilirler.Şu anda  elimde  kendim yaptığım  folluklar  var  ve  şu anda  4  çift  yumurtada  bu  follukların  kendim  yaptığım  için  daha  bir  güzel  gözüküyor  insana  nede  olsa  el emeği  göz  nuru .KESİNLİKLE  DESTEKLENMESİ BİR  MEVZU  :)
Bende o foruma üyeyim ve hergün dıy bölümünü kontrol ederim yeni bir şeyler çıkmışmı diye .Fikir aslında ordan geldi aklıma.Orda var ise burdan neden olmasın diye görüşlerinize sürdüm.Herkeze teşekkürler.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
nasıl bişey cıkıcak bu bölümde merak ediyorum.akvaryum tamam onlarda bişeyler yapılabilirde kafes için neler yapılabilir.bi kaç tane oyuncak, bi kaç tane tünek .Tabi yaratıcı arkadaslar cıkacaktır merakla bekliyorum.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
süper bir fikir, birçok yabancı kafes kuşları forumlarda DIY (Do It Yourself) kategorisi vardır ve burada site kullanıcıları kendi emekleri ile yarattıkları kafes, salma gibi ekipmanların yapım aşamaları fotoğrafları, harcadıkları zaman, maliyet ve malzeme tedarik adreslerini paylaşırlar. Ben şahsen böyle bir kategori sitemizde ayrıyetten olmasını dilerim...çok faydalı olacağına inanıyorum.
evet aynen katılıyorum. üretici arkladaşar arasındaki bağlantıyı sağlayacaktır.