KESİN EŞ OLURLARMI (SORUM VARRRRRRRRRRRRR)

CANDAN ALÜ

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Candan
MERHABA ARKADASLAR SİZE Bİ SORUM OLCAK 1E 1D YAVRU ALSAM 7 AYLIGA KADAR BESLESEM 7AYLIK OLDUKTAN SONRA YUVALIK TAKSAM KESİN EŞ OLURLARMI KUSLAR VE EVDE TEK CİFT LE ÜRETİM YAPACAGIM HAZIR TKM MI ALAYIM KENDİM YAVRUDANMI ES YAPAYIMMI CEVAPLARINIZ İCİN TESEKKURLER

CANDAN ALÜ

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Candan
kesin olurmu es bi uretici abimiz kesin es olur dedi hemde ev ortamını  kucukluk ten beri oldugundan evde yavrulaması sıkıntı olmaz dedi sizce evde tek esle uretim yapcagımızı dusunursek hzır takımmı yavrudan buyuttugum esler mi (bu arada ureticiden alınan kus heralde eve gelince baska kus olmayınca yerini yadırgıyormus o yuzden yavru alınması zormus heralde )

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
En güvenli yöntem hazır çalışan bir takımı satın almak. Eşe atılan her kuşun kesin eş olacaklarını söylemek mümkün değildir.
Ancak her ortam değişikliği her canlı için stres kaynağıdır. Alışması için en az 1 aylık süre tanımalısınız ve yer değişikliğide yapmamalısınız.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kesin es olacaklarini kimse soyleyemez ama buyuk çoğunlukla yavruyken alinmis ve ayni kumesin kuslari pek yabancilik cekmiyor ve es oluyorlar ama aldim es yaptim 7. Ayda hadi yavrulayin hayvan kurulmus saat degil kesin yavrular diye de bisey yok uretim hakkindaki tavsiyeler kismini okuyun en onemli sey sabir diye geciyor ben 6 cift show takim yaptim yavrudan birer ikiser ay var aralarinda 2 cift yumurtladi 1 tane buyudu ona da anne bakmadi ben baktim yem yemeyi ogretmeye calisiyorum simdi ama sabir ve azmi birakmamak gerek eylule birdaha 5 cift hazir deneyecegim bu kez