Ecirna21
Uzman Üyemiz
Selamlar arkadaşlar değerli site üyeleri sitemizde acaba kim ne kadar kuşla üretim yapıyor bakalım.Ben Şuan 7 çift Çek 2 çift Show jumbo 2 çift yerli bakıyorum
Hay Massallah behsat abi bereketli olsun inşallah.Hayırlı Üretimler dilerim...Behzat TİĞİZ' Alıntı:70 cift tepeli muhabbetin her ırkı, cekoslavak,jumbo show jumbo toplamda 120 takım herkese bereketli üretimler
Onur bey massallah sizinde ben durumlar aynı bende evimin balkonunda üretim yapıyorum amaç 24 çift dolapları doldurmak daha sonrası benimde hayalim ya teras kat yada köyde bir yer yapıcam.Bu arada Kanaryalarımda var...Harz roller besliyorum kanarya sıkıntı yok ama muhabbette ses sorunu var ev bizim ama çoğaldıça sorunlarda çıkacak gibi herşeyin hayırlısı bakalım tam yol ileriye gidiyoruz allah bozmasın inşallah hayallerimiz gerçek olur bu sevda içimizde gün geçtikçe büyüyor bazen imkanlar el veriyor bazen vermiyor ama güzel bir uğraş benim için öyle herşeyden uzak tutuyor... alkisd alkisd smilekiOnur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:1 çift şow jumbo,2 çift ingiliz kırığı,2 çift çek,4 çift yerli birinin erkeği çek.15 Takıma tamamlayacağım apartman daha fazlasını kaldırmaz. Bir 5 takımda goldian koyacam Allah nasip ederse.20 senemi kuşlara ayırdım müstakil evimizde klasik yerli üretirdim nezaman evlendik atanıp memleket memleket gezdik eskisi gibi rahat ve bol kuşla üretim yapamıyoruz ama bu sevda bitmiyor.İnşallah yine müstakile geçip envay çeşit tavuk horoz güvercin tavşan ve muhabbet kümesimizi kuracaz selamlar![]()
Kesinlikle semih bey bende bir çok kanarya cinsini besledim ürettim fakat kanarya daha ince iş yavrulama sezonluk daha emek istiyor muhabbet sürümden kazandırıyor smileki bide renklere aşığım.Ama kanarya sesi ayrı bi güzellik bi terapi. Bende geçen senerlerde bakıri ,yorksher ve almozaik vardı bakıri ve yorsherı ses için tek erkekler vardı almozaikleri üeretiyordum.Tek yorksher 15 takım muhabbetti bastırıyotrdu.Ses apartmanda büyük sorun kılın biri çıkmaz inşallah ama aşağıdaki komşumla aram çok iyi yukarda bi öğrenci tayfası var onlar gecenin köründe tepinmeye başlıyolar bazen kuşarı karanlıkta korkutuyolar, 1 yaşında kızım uykudan sıçrıyor yani onlarında bişey demeye yüzü yok.Evde köpeğim var Tayyar pug cinsi o bile havlamaz arada bi bövler onların gürültüsüne tepki veriyor bazenSemih ZEKERİYAOĞLU' Alıntı:Onur bey massallah sizinde ben durumlar aynı bende evimin balkonunda üretim yapıyorum amaç 24 çift dolapları doldurmak daha sonrası benimde hayalim ya teras kat yada köyde bir yer yapıcam.Bu arada Kanaryalarımda var...Harz roller besliyorum kanarya sıkıntı yok ama muhabbette ses sorunu var ev bizim ama çoğaldıça sorunlarda çıkacak gibi herşeyin hayırlısı bakalım tam yol ileriye gidiyoruz allah bozmasın inşallah hayallerimiz gerçek olur bu sevda içimizde gün geçtikçe büyüyor bazen imkanlar el veriyor bazen vermiyor ama güzel bir uğraş benim için öyle herşeyden uzak tutuyor... alkisd alkisd smileki
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:Kesinlikle semih bey bende bir çok kanarya cinsini besledim ürettim fakat kanarya daha ince iş yavrulama sezonluk daha emek istiyor muhabbet sürümden kazandırıyor smileki bide renklere aşığım.Ama kanarya sesi ayrı bi güzellik bi terapi. Bende geçen senerlerde bakıri ,yorksher ve almozaik vardı bakıri ve yorsherı ses için tek erkekler vardı almozaikleri üeretiyordum.Tek yorksher 15 takım muhabbetti bastırıyotrdu.Ses apartmanda büyük sorun kılın biri çıkmaz inşallah ama aşağıdaki komşumla aram çok iyi yukarda bi öğrenci tayfası var onlar gecenin köründe tepinmeye başlıyolar bazen kuşarı karanlıkta korkutuyolar, 1 yaşında kızım uykudan sıçrıyor yani onlarında bişey demeye yüzü yok.Evde köpeğim var Tayyar pug cinsi o bile havlamaz arada bi bövler onların gürültüsüne tepki veriyor bazenİnşallah hayyaller gerçek olurda burdaki ustalarımız gibi dha kapsamlı dha düzenli üretimhanelere sahip oluruz.
Massallah allah daim etsin ilyas bey...İlyas ŞEN' Alıntı:Bende 15 çift ingiliz kırıkları ile üretmeye çalışıyorum.
Massallah bu kadar kuşla uğraşmak kolay olmasa gerek.110 Çiftte verim oranı nedir acaba confusedtwDurdu ACAR' Alıntı:100-110 çift yerli çekostovak karışık![]()