KIŞ AYI İSTEKSİZLİĞİ Mİ?

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
S.A 1 erkeğime dişi bi kuş aldım.Alalı tam 1 ay oldu ama dişi çok isteksiz öpüşmeler kaşımalar herşey var ama dişide pas yok ve ceresi hiç kahverengi değil beyaz mavi karışımı bişi.ben diyorum ki acaba kış ayından dolayımı bu kadar isteksiz? Ama erkeğim öyle değil. bi bilgisi olan benide bilgilendirirse çok sevinirim...

şimdiden teşekkürler...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşun yaşı tüydemi değilmi konturol edin.Mamalarını vitaminlerini eksik  etmeyin.Sabredin.Slm

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Kuşun yaşı tüydemi değilmi konturol edin.Mamalarını vitaminlerini eksik  etmeyin.Sabredin.Slm
Ayrıca 1- 2 hafta süreyle biribirilerini görebilecek ayrı kafeslerde bekletebilirsiniz  kuşlarınızı, birde bu yöntemi deneyin inşallah işe yarar, hayırlı üretimler.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Tamer KILIÇ' Alıntı:
eğer küçük degilse yerinizin sıcaklığı da 17 derecenin üzerindeyse kıs ayının etkisi olmaz ayrıca dişiler daha zor çifte gelir erkekler cogu zaman hazırdır bir başka etken de kuşlar ev ortamında 1 çift ise üreme biraz daha gecikebiliyor en yakın zamanda yavru almanız dilegiyle

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Kuş daha önceden yavru vermiş.Kum,mama vs. herşeyde var.Kuş tüğde değil ve 2 hafta ayırdım.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Ö.Faruk ATEŞ' Alıntı:
Kuş daha önceden yavru vermiş.Kum,mama vs. herşeyde var.Kuş tüğde değil ve 2 hafta ayırdım.
Merhabalar... Kuşu alalı 1 ay olmuş, 2 haftada ayırma yapmışsınız demek ki kuşlar 2 haftadır birlikteler. Bu kadar kısa sürede ve tek çiftse evde olmaz elbette. Beklemek gerekli

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Uğur SARI' Alıntı:
Merhabalar... Kuşu alalı 1 ay olmuş, 2 haftada ayırma yapmışsınız demek ki kuşlar 2 haftadır birlikteler. Bu kadar kısa sürede ve tek çiftse evde olmaz elbette. Beklemek gerekli

2. çiftim ve öneriniz için teşekkürler :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Ö.Faruk ATEŞ' Alıntı:
2. çiftim ve öneriniz için teşekkürler :)
Bunlar kıskanç hayvanlar... Yavru sesi olucak başka kuşların sesi olucak kıskanıcaklar. Hatta burda sitede bir konudada yazmıştık. Genelde 4. çiftten sonra verim alınıyo...

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Uğur SARI' Alıntı:
Bunlar kıskanç hayvanlar... Yavru sesi olucak başka kuşların sesi olucak kıskanıcaklar. Hatta burda sitede bir konudada yazmıştık. Genelde 4. çiftten sonra verim alınıyo...

Ben evde besliyorum gerçeği söylemek gerekirse annem onlarıda istemiyorda beni kıramıyor eğer yavrularsa 4 çift yaparım inşallah  :D

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Uğur SARI' Alıntı:
+1