KIŞ GELDİ ARKADAŞLAR KUŞLARIMIZI SOĞUKTA BIRAKMAYALIM...ÇÖZÜM YOLLARI

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhana cihan bey fandan ziyade bu tarz ısıtıcıları kullanmaktaki amaç yağın geç soğuması artı fan çok güzel ısı veriyor 400 watt elektirik yakmasına karşın şu anda yağlı kısmını kullanıyorum zaman ayarlı şekilde 15 dk yanıyor 15 dk kapalı ayarladım çünkü 15 dk zaten yağın ısısı devam ediyor böylece fazla elektrik yakamıyor daha fatura gelmedi bakalım ne yakacak artık onların üşümemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız içeriniz ısısı 17-18 dereceyi buluyor 60-70 takım var

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
günde 2 saat çalışan bilğisayar gece gündüz yanan 8 waatt ampul buzdolabı  yem üfleme makinası merdiven elektiriği ısıtıcı 72 tl geldi fatura bence gayet iyi....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kış geçti ama konu bitmemiş anladığım kadarıyla :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kış geçti ama konu bitmemiş anladığım kadarıyla :)
bende görünce şaştım arkadaşın merakı var bana özelden yazsaydı daha iyi olurdu en azından konu hortlamazdı madem yazdı bizde cevabı verelim evin full elektriği televizyon çamaşır makinası ütü fırın ocak vs......artı sabaha kadar yanan 8 watt ampul ve bu ısıtıcı 72 tl elektrik yaktı bu kışın.....zaman ayarlı olması çok avantajlı..

özbay

Yeni Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
özbay
Tam zamanında güncellenmiş, bir ısıtıcı buldum sonunda  teşekkürler. 

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
Burda bi çözüm önerisi göremedim ben ama ısıtıcın hayırlı olsun ne diyelim yani :) ama çözüm yolunu ben söyliyim istersen, "para" !

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ozan İZGİ' Alıntı:
Burda bi çözüm önerisi göremedim ben ama ısıtıcın hayırlı olsun ne diyelim yani :) ama çözüm yolunu ben söyliyim istersen, "para" !
bu güzeldi işte:))),
haklısın

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
bende yağlı radyatör kullanıyorum 5m 2 bi alan için  elektronik termostatta aldım 17 dereceye geldimi yanıyor 19 derecede sönüyor. acaba 15 dereceye kadar düşürsem bi sorun olurmuki 15-17 arası yapsam çok mu düşük olur?

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Erman SAYIN' Alıntı:
bende yağlı radyatör kullanıyorum 5m 2 bi alan için  elektronik termostatta aldım 17 dereceye geldimi yanıyor 19 derecede sönüyor. acaba 15 dereceye kadar düşürsem bi sorun olurmuki 15-17 arası yapsam çok mu düşük olur?
Kış için 15 derece ideal bence. Ben 13-15 arası ayarlıyorum.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Erman SAYIN' Alıntı:
aldıgın termostatın adresını ve resmını vermen mümkünmü ? birde gerçek degerlerdemi çalışıyor. bazı termostatlar dandik oluyor degerleride kendi gibi oluyor :9

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Ozan İZGİ' Alıntı:
ozan bey derdiniz ısıtmak işi deilse çözüm önerisi görememeniz normal bu işi yapıyorsanız yağlı radyatör ile  normal ısıtcılar arasındaki farkı bilmeniz lazım eğer sizin engin bilgilerinizde daha düşük maliyetli bir sistem varsa paylaşınız bizde bilğilenelim çözüm yolu para demişsiniz dikkatinizi çekersem bu üründe hava ile çalışmıyor burdaki amaç normal şartlarda odanın ısısını  x değerde tutup maliyeti en aza indirmek bizim cahil kapasitemiz bu kadar çalışıyor  affınıza sığınırız....

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
En hesaplısı ısıtıcı kullanmamak  alkisd

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ozan bey derdiniz ısıtmak işi deilse çözüm önerisi görememeniz normal bu işi yapıyorsanız yağlı radyatör ile  normal ısıtcılar arasındaki farkı bilmeniz lazım eğer sizin engin bilgilerinizde daha düşük maliyetli bir sistem varsa paylaşınız bizde bilğilenelim çözüm yolu para demişsiniz dikkatinizi çekersem bu üründe hava ile çalışmıyor burdaki amaç normal şartlarda odanın ısısını  x değerde tutup maliyeti en aza indirmek bizim cahil kapasitemiz bu kadar çalışıyor  affınıza sığınırız....
estağfurullah öyle cahillik filan alakası yok. Çözüm yolları diye görünce farklı bişe bekledim ama karşımda radyatörü görünce bu şekilde konuştum.Yoksa öyle sizi bozmak gibi bi niyetim yok.Çözüm yolu para dememde de hala ısrarcıyım. Para olduktan sonra bulunmayacak çözüm yok allah yeterki sağlık versin