KIŞ GELDİ ARKADAŞLAR KUŞLARIMIZI SOĞUKTA BIRAKMAYALIM...ÇÖZÜM YOLLARI

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Hasan ÇELİK' Alıntı:
aldıgın termostatın adresını ve resmını vermen mümkünmü ? birde gerçek degerlerdemi çalışıyor. bazı termostatlar dandik oluyor degerleride kendi gibi oluyor :9
0.1 onda şeklinde çalışıyor. yani 17.1 17.2 17.3 şeklinde ısıyı ayarlıyor. ayrıyeten nem ve sıcaklık ölçer var ondaki değerle aynı hatta termostat daha hassas.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dijital-elektronik-termostat-96355801 aldığım ürün bu. sahibinden daha uygun fiyata almıştım bi araştır bak bunlar kuluçka makinaları için kullanılıyor hassas ölçümlü lakin çok işe yarıyor.elektrikten tasarruf etmek isteyenler için 10 numara.nasıl derseniz 0.1 artış olduğu için 18 den 16ya inene kadar baya zaman geçiyor hemen çalıştırmıyor radyatörü zaten radyatör çalıştımı kendi sıcaklığıda sönünce baya götürüyor. ben 16-18 arası ayarladım kafa rahat soğudu üşüdü derdi yok :)15.9 a düştümü yanıyor 18 e geldimi sönüyor. tavsiye ederim.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Ozan İZGİ' Alıntı:
estağfurullah öyle cahillik filan alakası yok. Çözüm yolları diye görünce farklı bişe bekledim ama karşımda radyatörü görünce bu şekilde konuştum.Yoksa öyle sizi bozmak gibi bi niyetim yok.Çözüm yolu para dememde de hala ısrarcıyım. Para olduktan sonra bulunmayacak çözüm yok allah yeterki sağlık versin
EYVALLAH KARDEŞİM.. thumbsupbo