B Bahri_35 Yeni Üyemiz Katılım 29 Ağu 2018 Mesajlar 3 Konum İzmir Adı Bahri Soyadı Ak 25 Eyl 2018 #1 6 çift muhabet kuşum var mecburen balkona almak zorunda kalıdım. Kalın perdeyler etraflarını çevirdim rüzgar yemiyolar. Acaba kışın soğuktan ölürlermi ?
6 çift muhabet kuşum var mecburen balkona almak zorunda kalıdım. Kalın perdeyler etraflarını çevirdim rüzgar yemiyolar. Acaba kışın soğuktan ölürlermi ?
Ö ömerpehlivan Yeni Üyemiz Katılım 1 Haz 2018 Mesajlar 9 Konum İstanbul Adı ömer Soyadı pehlivan 26 Eyl 2018 #2 Üstat o soğuklarda sen bir kaç geceni balkonda geçir bak bakalım yaşıyor musun; eğer ki ölmez de sağ kalırsan kuşları da balkona mahkum edersin!!!
Üstat o soğuklarda sen bir kaç geceni balkonda geçir bak bakalım yaşıyor musun; eğer ki ölmez de sağ kalırsan kuşları da balkona mahkum edersin!!!
B Bahri_35 Yeni Üyemiz Katılım 29 Ağu 2018 Mesajlar 3 Konum İzmir Adı Bahri Soyadı Ak 27 Eyl 2018 #3 [quote author=
Behzat TİĞİZ Powermaxmama.com Yönetici Katılım 20 Şub 2011 Mesajlar 3,078 Konum Batman Web sitesi www.powermaxmama.com Adı Behzat Soyadı Tiğiz 29 Eyl 2018 #4 Eksilere düşmediği sürece ve düzgün besleme yaptığınız sürece ölmezler, çadır veya straforla balkonda bı oda yaparsanız daha iyi olur
Eksilere düşmediği sürece ve düzgün besleme yaptığınız sürece ölmezler, çadır veya straforla balkonda bı oda yaparsanız daha iyi olur