KIŞ SONU ÜRETİMHANEMİ TAŞIYACAĞIM YER SHOW JUMBO ALİ ŞENER KONYA

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ev ortamında yoğun uğraşlarla oturtugum show kuşlarımı Allah nasip ederse kış bitimi bahçemdeki evin alt katını 2 odasınI üretimhane ve GENİÇ ÇAPLI SALMA OLACAK ŞEKİLDE YAVAŞ YAVAŞ DÜZENLİYORUM..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+10000  ve  ısıtmayı ne ile yapacaksınız
Murat BAYSAL' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN ZEMİNLE İLGİLİ SORUN YAŞAYABİLİRSİNİZ ARALIKLI TAHTALAR BİT BİRE OLUŞUMUNU HIZLANDIRABİLİR AMAN DİKKAT!!!!

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ısıtma sıkıntı soba oldugu için kuş sonunu düşünüyorum inş..birde zeminin hazır fayansları var malzeme alındı fayans döşeyip döşememe konusunda  kararsısım ama büyük ihtimallede döşeyeceğim

tansel canbaz

Üyemiz
hayırlı üretimler güzel olmuş yanlız zeminden dolayı bit ve fare olabilirmi diye düşündüm dikkatli olmanızda fayda var iyi günler..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hayırlı olsun, diğer arkadaşların da dediği gibi zemin bu şekilde kalırsa kesin sorun çıkacaktır. Fayans yerine size farklı bir zemin önerisinde bulunabilirim, hem uygulaması daha kolay hemde daha ekonomik. Fayans işçiliği bildiğiniz gibi biraz meşakatli ve masraflı bir iş...bunun gibi geniş hacimlerde tesviye tutturmak ustaları bile yorar. Benim önerim ısı yalıtımlı beton zemin yapın ve üzerine kendinden tesviyeli pvc esaslı epoksi yaptırın. Beton şap atılmadan önce tahta zemini söküp atın, ve ısı izolasyonu uygulayın...hem ısıtma masraflarını minimuma indirmiş olursunuz (bunu 5 cm lik XPS strafor levhalarla yapabilirsiniz). Üzerine 8-10 cm kadar beton atın (perdahlı yaptırırsanız daha iyi olur), strafor tanecikli katkılı betonlar da var...onlardan tavsiye ederim...hafif ve çok daha sağlam olur + ısı yalıtımı da sağlar. Son olarak da beton üzerine kendinden tesviyeli epoksi kaplattırın (epoksinin artık her bütçeye uygun ve çok fazla çeşitleri var...araştırın).

Yapım aşaması fotoğrafları çekip bizimle paylaşırsanız seviniriz, kolay gelsin ve tekrar hayırlı olsun.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Hayırlı olsun, diğer arkadaşların da dediği gibi zemin bu şekilde kalırsa kesin sorun çıkacaktır. Fayans yerine size farklı bir zemin önerisinde bulunabilirim, hem uygulaması daha kolay hemde daha ekonomik. Fayans işçiliği bildiğiniz gibi biraz meşakatli ve masraflı bir iş...bunun gibi geniş hacimlerde tesviye tutturmak ustaları bile yorar. Benim önerim ısı yalıtımlı beton zemin yapın ve üzerine kendinden tesviyeli pvc esaslı epoksi yaptırın. Beton şap atılmadan önce tahta zemini söküp atın, ve ısı izolasyonu uygulayın...hem ısıtma masraflarını minimuma indirmiş olursunuz (bunu 5 cm lik XPS strafor levhalarla yapabilirsiniz). Üzerine 8-10 cm kadar beton atın (perdahlı yaptırırsanız daha iyi olur), strafor tanecikli katkılı betonlar da var...onlardan tavsiye ederim...hafif ve çok daha sağlam olur + ısı yalıtımı da sağlar. Son olarak da beton üzerine kendinden tesviyeli epoksi kaplattırın (epoksinin artık her bütçeye uygun ve çok fazla çeşitleri var...araştırın).

Yapım aşaması fotoğrafları çekip bizimle paylaşırsanız seviniriz, kolay gelsin ve tekrar hayırlı olsun.
Abi maşallah, bilgine hayranım valla  :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sa strafor üzerine sadece beton atarsanız kalınlığı ne olursa olsun çatlar demir hasırlakr serilerek beton uygulaması yapılır her tarafı aynı çalışsın diye  sorun olmaz diğerlerine katılıyorum slm epoksinin en ucuzu toptan 7 9 euro civarındadır zemine göre kaç m yapacağı hesap edilir uygulaması bilgi ister slm

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
uzunca bir kış süresi var inş şu anda tavsiyelerinizi dikkatle inceliyorum tavsiyeleriniz için ayrı ayrı tşk. zemin tek sorunum onuda beraber çözeceğiz inş

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ortam çok güzel. Zemini fayans yaptırmanızda dezenfeksiyon açısından size kolaylık sağlar. Herşey gönlünüzce olur inşaallah