KİŞİSEL BİLEZİK YAPTIRMAK İÇİN Bİ ORGANİZASYON YAPABİLİR MİYİZ (ANKARA)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar araştırıyorum ha bire bişeyler yaptıralım diye ilerde inş biraz daha kuşlarımızın standardlarını yukesltince dernege üye olucaz fakat şimdi de kuşlarımıza kendimize ait oldugunu simgeleyen bilezkler yaptırsak nasıl olur.Ben izmirden bu işi yapan Oktay EKER  abiyle görüştüm kendisi de yardımcı olma adına toplu siparişte adetini bir liradan yapacagını söyledi.Yalnız kişi başı 30 adet minumum olursa ne dersiniz ben 30 tane yaptırırım eger çogunluk olursa örnekleri aşagıda

kurtzafer

Yeni Üyemiz
Adı
ZAFER
Soyadı
İPÇİ
kişiye özel bileziklerin rengi standart mı yoksa istediğimiz renklerde yaptırabilirmiyiz.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
sanırım oluyo istedigimiz renk yani sonucta işciligi metale yapacak renk farketmez diye düşünyorum onu konusuruz toplanınca siparişlerimiz

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar aradım muhabbet kuşları için sadece kırmızı ve siyah renk yapılıyomuş.
İSİM SOYİSİM ŞEHİR VE NUMARADAN OLUŞABBİLİR yazılarınız.

1)Haydar ULUTUZ        30 adet
2)Mahir KOCATÜRK      30  adet listeye devam edebilirsiniz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Haydar Bey bu araştırmacı ruhunuzdan dolayı sizi tebrik ederim :) Ayrıca teşekkürde ederiz sayenizde organize olmaya başlandı Ankara'da. Benide yazarsanız 30 tanede ben alabilirim. Bu arada bir sorum olacak bu bilezikler sadece muhabbetlere uygun ebatta mı var mesela 15 muhabbet için 15 fincler çin şeklinde almak mümkün mü?

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Haydar Bey bu araştırmacı ruhunuzdan dolayı sizi tebrik ederim :) Ayrıca teşekkürde ederiz sayenizde organize olmaya başlandı Ankara'da. Benide yazarsanız 30 tanede ben alabilirim. Bu arada bir sorum olacak bu bilezikler sadece muhabbetlere uygun ebatta mı var mesela 15 muhabbet için 15 fincler çin şeklinde almak mümkün mü?
bi gelsin bakam otuz tanede nasıl olacak heyecanlandım şimdi yavrularımın ayağında benim adım yazacak müthiş bişey ....wuuuwww

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaslar ilginizden dolayı ben teşekkür ederim.Bilezikler 30 adet muhabbet kuşu için minimum eger kanarya yada diger türlere yaptıracaksanız 30 adet de digerlerinden sipariş etmek gerekir.Ona göre ekleyim sizi Mehtap hanım

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Tamam o zaman muhabbetlere alalımda diğerlerinede sonra bakarız öyleyse yazabilirsiniz benide sağolun.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
1)Haydar ULUTUZ        30 adet
2)Mahir KOCATÜRK      30 adet
3)Mehtap YILMAZ        30 adet

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Haydar kardeşim ne gereği var, bu kuşlar bileziklide aynı para bileziksizde, senin benim gibi hobicilere yani az kuşu olanlara kuş başına 1tl daha maliyet getirmek zaten kuş maliyetini kurtarmıyor extra bir külfet getirir, ilerde büyüyüp piyasaya nam salınca alıp kullanmak daha mantıklı bence ama yinede her zaman düşüncene saygı duyarım sen bilirsin.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
haklısın gökhan da işte şimdi ticareti düşünmediğim için herşeyin iyisi olsun bilezikli olsun ismimizi görelim hevesi var ya senin tam tersine ticaretini düşünüyo olsam bilezik almam :) ne gerek var derim bi lira cepten gidecek şimdi bi heves işte bizimki gel sana da yapalım 30 tane :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
yok kardeş ben zamanında senin gibi bu kuşlara çok para harcadım artık harcamak istemiyorum hastalık gibi bişey bu ben yaptırmak istemiyorum gereğide yok bence ama dediğim gibi yine sen bilirsin, illa bilezik takacaksan dost pet shopta cebecide plastik süs bilezikleri var paketi 5tl falan onları tak :)

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Bende Haydar ın fikrindeyim ama herzaman olduğu gibi hep zarar ediyoruz o başka :) 2 ay önce bende 30 tane yaptırdım ve sadece adım soyadım ve yıl yazıyor..Ama gerçekten çok güzel oluyor senden alan besleyen insanlar ayağında senin bileziği olan kuşu besliyor , o farklı bir duygu bence yaptırın derim..

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Ankaralı muhabbetcilere helal olsun:)) bu işte tamamen bir profesyonellesme ruhu yasatıyorlar:)

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Arkadaşlar yanlış anlamayın kendi düşüncem ama kuşlarımızın kalitesini arttırımca derneğe üye olalım demişsiniz. Benim 6 kuşum var ve derneğe üyeyim. Derneğe üyelik çok masraflı değil ki bence senelik 50tl. Bir cuval yem parası bile değil. Hem derneğe üye olarak bilezik yaptırmak daha ayrıcalıklı değil mi? Ör: Ahmet KARA TRyede kaç tane bu isimden var hayal edemeyiz... Ama dernek üyesi olursak kuşumuz dünyanın neresine giderse gitsin size ulaşmaları 5dk. Şahsi düşüncemdir. Bence derneğe ne olursa olun üye olun ki güçlenelim. Saygılar...

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Doğru söylüyorsunuz Özgür bey ama dediğim gibi sonuçta 3 4 çiftle evimizde hobi amaçlı besliyoruz ve zaten bugün var yarın belki bazı sorunlar çıkacak ve hobimize veda edeceğiz..Aslında dediğiniz gibi üye olmak lazım ama şahsi fikrim maddiyattan dolayı değil ama biraz üşengeçlik var bende :) kim uğraşacak diye es geçiyoruz..

Düşüncelerinizi yansıttığınız için teşekkür ederim.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Özgür bey ben de her zaman organize olmaktan yanayım fakat dernege üyelik işte benim fikrime göre basite alınacak bişey değil yani yeni başlıyoruz kuşlarımız yerli ve çekoslovak şu anda dunyanın herhangi bi yerine gönderecek seviyede değiliz ki sorun para değil sadece kuşlarımızda ismimizin yazdıgı bilkezikler olsun hevesi o kadar.Düşünceleriniz için teşekkür ederim...