KİŞİSEL BİLEZİK YAPTIRMAK İÇİN Bİ ORGANİZASYON YAPABİLİR MİYİZ (ANKARA)

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Özgür ÇİN' Alıntı:
Arkadaşlar yanlış anlamayın kendi düşüncem ama kuşlarımızın kalitesini arttırımca derneğe üye olalım demişsiniz. Benim 6 kuşum var ve derneğe üyeyim. Derneğe üyelik çok masraflı değil ki bence senelik 50tl. Bir cuval yem parası bile değil. Hem derneğe üye olarak bilezik yaptırmak daha ayrıcalıklı değil mi? Ör: Ahmet KARA TRyede kaç tane bu isimden var hayal edemeyiz... Ama dernek üyesi olursak kuşumuz dünyanın neresine giderse gitsin size ulaşmaları 5dk. Şahsi düşüncemdir. Bence derneğe ne olursa olun üye olun ki güçlenelim. Saygılar...

özgür beye katılıyorum ama önce ismimi yavruların ayağında görmek istiyorum ondan sonra kesinkes derneğe üye olacam 2014 başında inşallah

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
İsim olayı benimde hoşuma gitti hatta şunu düşünmedim değil bir ayağına derneğin bileziği bir ayağına ismimin olduğu bilezik olabilir:)) hele bi yavru almayı başlayalım hele. Dünyaya açılmaz kuşumuz demeyin insan kuş misali kuş mu gidemeyecek:) mesela elimde hollandadan gelen kuşlar var. Hollandadan istanbula, istanbuldan izmire, izmirden elazığa geldiler benle birlikte. 3000km rahat yaptılar yani:) Bu bileziklerin ayyıldızlı olanları bile var birgün tekrardan güvercin beslemeye başlarsam kesin bu bilezikleri kullanacağım

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Haydar bey bu kişidende alırsak yine minimum 30 adet mi alacağız acaba?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
evet minimum 30 adet isim soyisim numara plaka ve ayyıldız olcak ıstege gore tabi ayrıca istenen renk

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
arkadaşlar yok mu bi kaç kişi daha bilezik yaptırmak isteyen hemen verelim siparişi ?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaşlar son iki kişi daha olursa siparişi vericem.Düşünen varsa yazsın hemen getirtelim.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Mehtap hanım ve mahir bilezik siparişini 3 gun içinde vermeyi düşünüyorum.3 kişi biz vardık Forumdan İbrahim abi de 60 adet istedi.150 adet oldu konusup vericem.Siparişlerden önce yalnız ücretlerini alıcam 3 gun içinde bana ulaştırabilir misiniz ?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Paramızı yatırdık bileziklerimiz iki gün içinde inş elimizde olacak.Başka bir organizasyonda görüşmek dileğiyle :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Gokhan ben koyun kesecem bu yıl , istersen sana da alalım. Memlekette kesecem isteyen varsa hem bayram tatili hem kapadokya turu artı kurban kesme organizasyonu yapalım :D

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Gokhan ben koyun kesecem bu yıl , istersen sana da alalım. Memlekette kesecem isteyen varsa hem bayram tatili hem kapadokya turu artı kurban kesme organizasyonu yapalım :D
fena olmaz hani.ama danaya girilse daha güzel olur söyle 7 kişilik bir ekiple organize olunursa:))

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Ben teyzemden alıcam kurbanı ayırttım :) cidiyim gelmek isteyen olursa gezdiririm kestiririm kurbanını bi iki aile agırlayacak kapasitemiz var yani :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ya ben seminer için İstanbuldayım takip edemedim konuyu kaçırdım mı şimdi tüh yaaaaa :(:(:(

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Mehtap hanım hem özelden hem burdan yazdım ama cevap gelmeyince biz de siparişi verdik ayrıca yem istemiştiniz ordan da yazdım geçen hafta arkadasşlar alabilirsiniz diye ona da cevap gelmedi.