Kivgader Facebook sayfası yenilenmiştir

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selam millet

MuhabbetKuşuÜreticileri facebook sayfasına timeline cover, yani kapak tasarımı yapılmıştır ve eklenmiştir.

Bunun dışında KIVGADER ORG sitemiz için de bir facebook fan sayfası tasarlanıp yayımlanmıştır. Bu fan sayfasının amacı facebook kullanıcılarına dernegimizi ve faaliyetlerini tanıtmak, derneğimize ve forum sitemizin üye sayısını arttırmak. Fan sayfasının fonksyonları ve kullanımı hakkında aşağda bulunan resimli anlatımdan faydalanabilirsiniz.

Adreslere gelmeden önce sizden ricamız, eğer facebook kullanıyorsanız lütfen sayfayı beğenin ve face arkadaşlarınızla paylaşın  ;)

...şimdi adresler

MUHABBETKUŞUÜRETİCİLERİ TİMELİNE ve WALL

http://www.facebook.com/pages/muhabbetkusuureticileriorg/132396300152135

KIVGADER ORG FAN PAGE

http://www.facebook.com/pages/muhabbetkusuureticileriorg/132396300152135?sk=app_208195102528120

resimli anlatım

Herkeze hayırlı uğrlu olsun  love

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Emeğinize sağlık. Teşekkürler Günay bey

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sevgili dostlar teşekür ederim, derneğimize katkıda bulunmak benim için bir zevk. Dernekçilik bir gönül işidir, o yüzden aranızda da bu işe gönül koyanlar varsa bence elinizden geldiği kadar katkıda bulunun. Üyelerimiz arasında birçok sektörden insanlar ve işadamları var...eminim herkez dernek için bir şekilde katkıda bulunabilir  :)

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Günay bey;
Yaptığınız tasarımlar çok güzel bu tasarımlarınızdan muhabbetkusuureticileri.org forum sitemizin üst banneri içinde yapsanız çok güzel olur diye düşünüyorum.  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ziya GÖKKAYA' Alıntı:
Günay bey;
Yaptığınız tasarımlar çok güzel bu tasarımlarınızdan muhabbetkusuureticileri.org forum sitemizin üst banneri içinde yapsanız çok güzel olur diye düşünüyorum.  :)
talep gelirse neden olmasın  :)