Kıvrık Gagalılar Derneği olarak hediye zeolit kuş taban kumu kampanyası

Cumhur_Çakar

Üyemiz
Adı
Cumhur
Soyadı
Çakar
Sayın Günay Bey!

İlginize ve bizleri aydınlatmaya gayret etmeniz dolayı size teşekkür ederim.
Takdir edersiniz ki, insanların besledikleri kuşlar farklılık göstermektedir.

Örneğin ortalama muhabbet kuşu ağırlığını baz alırsak
Küçük Muhabbet Kuşu 30 - 40 gr,
Show Muhabbet Kuşu 50 - 60 gr,
Farklı kaynaklara baktığınızda ise bu ağırlıklar bile farklılık göstermektedir.

Benim beslediğim güvercinlere baktığımda bir Adana Güvercini ile Mısıri (Martı) Güvercini arasındaki ağırlık farklılığı azımsanmayacak kadar fazladır.

Bu doğrultuda ağırlıkları farklı olan bu kuşlar için 1 çay kaşığı ölçü kullanın demek hatalı olacaktır.

Yukarıda vermiş olduğumuz bilgiler ışığında bu ürünü kullanacak veya kullanmakta olan yada kullanmayı düşünen arkadaşlarımız besledikleri kuşlara göre hesabını yapabilirler diye düşünüyorum!

Daha bilimsel ölçüler vermemiz halinde bu ölçüler kuş başına mg şeklinde olacaktır. Bunu tartmak için herkesin elinde hassas terazi olması gerekecektir.
Öte taraftan çay kaşığı veya bardağı gibi verilen ölçülerde ölçünün tutmayacağını sizde bilirsiniz! Biliyorsunuz ki çay kaşığını kimisi silme doldurur kimisi tepeleme, ayrıca benim elimdeki çay bardağı ince belli, sizdeki küçük yada bir başkasındaki büyük olabilir.

Temenni ediyorum ki konunun neden bu şekilde yazıldığı daha net anlaşılmıştır.

Son olarak ticari nitelikli biz bütün ürünlerimizi sanalpazar.com adresinde satmaktayız. Ancak bu siteye özgü olarak fiyatları elimizden geldiğince minimize etmiş durumdayız.

Tekrar ilginize teşekkür eder. İşlerinizde başarılar dilerim.
Saygılarımızla...
Balıkesir Zeolit

Cumhur_Çakar

Üyemiz
Adı
Cumhur
Soyadı
Çakar
İnşaallah tüm kazanan arkadaşlarımız bilgilerinin tarafımıza ulaşmasının akabinde hediyelerimiz sizlere gönderilecektir.

Balıkesir Zeolit