Kıvrık gagalılar İftar yemeği daveti

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Keşke ayarlanabilcek gibi olsa abi pazar günü akşam 8 de vardiya almam lazım. İlk günden kayıplara karışmak olmazki :)
Cemal'im ben taa buralardan işimi gücümü bırakıp gelecem sen de kayıplara karışacaksın...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
PAZAR AKŞAMI KOCAELİYE DÖNMEK ÇOK ZOR OLACAĞI İÇİN ÇOK İSTEDİĞİM BU DAVETE MALESEF KATILAMAYACAĞIM SELAHATTİN ABİMİZE BU ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ İYİKİ VARSIN ABİCİĞİM.... alkisd

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kaçırılmayacak bi organizasyon fakat bendede pazar günü iftar var .Selahattin abi sana sonsuz teşekkürler ederiz

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
PAZAR AKŞAMI KOCAELİYE DÖNMEK ÇOK ZOR OLACAĞI İÇİN ÇOK İSTEDİĞİM BU DAVETE MALESEF KATILAMAYACAĞIM SELAHATTİN ABİMİZE BU ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ İYİKİ VARSIN ABİCİĞİM.... alkisd
Ayhan kocaeli neki 2 saatlik yol sabaha kadar araba gidiyor sen genede fikrini değiştir gelmene bak

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
selahattin abi süper bir organizasyon ama ailece iftar yemeğimiz var olmasa kaçırmazdım vallahi çok üzgünüm zaten üye arkadaşlarla senede bir toplanıp görüşüyoruz canımız sağolsun başka sefere inşallah :'( :'( :'(

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin abicim sana ve emegi geçenlere kolay gelsin, yemekte olan herkesede şimdiden afiyet olsun...
Malum resmi kurumda oldugum ve izinden de yeni döndüğim için izin çıkmadı...:(((  herkeze saygılar  bye_kiss

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
gecen yıl bende  yoktum ve  gercektende  coook uzulmustum gelemeyenlerin duygularını gercektende  coook iyi  anlıyorum......ya kısmet  seneye  ama  illaki  ramazan diye  bu tur  sosyal aktivite adı altında yapılmamalı  diğer gunlerde  abi ve kardeslerımızle  organıze olup yapabiliriz...ve  illaaki  yemek  fazlı olmalı diyede  bir kaide yokki  sinema  gunu birlik turda olabilir...o yuzden uzulmemeliyiz diyebilirim.....

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Allah, Halil İbrahim bereketi versin..  Bu mevsimde bu yağmur  alkisd  alkisd

Bu bereket, organizasyonun çok verimli olacağına işaret muhakkak..