Kıvrık Gagalılar Üreticileri Derneği olarak hediye kuş taban kumu kampanyası

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Beyaz değirmen,Witte Molen ve Kıvrık Gagalılar ve kafes kuşları Üreticileri Derneği'nin düzenlediği hediye kuş taban kumu kampanyasından kazandığım Witte Molen taban kumu elime ulaştı.İlk defa kullanıyorum ama kesinlikle son defa olmayacak çünkü ürün muhteşem.Özellikle benim gibi kafes tabanında ızgara kullanmayanlar için gerek gerekli mineraller bakımından, gerekse hijyenik olması açısından eşsiz bir ürün.Bu güzel ürünle beni tanıştıran organizasyonun düzenlemesinde Emeği geçen başta Murat BEŞER Bey'e ve Selahattin GÜÇLÜ Abimize olmak üzere emeği geçen herkese  çok teşekkür ederim.

Saygılar, selamlar...

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
SÜREKLİ KULLANDIĞIM ÜRÜNLERİN ANA BAYİSİ BEYAZ DEĞİRMENİN SAHİBİ MURAT BEŞER VE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MUHABBET KUŞU ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ OLAN KIVRIK GAGALILAR KAFES KUŞLARI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ BAŞKANI SELAHATTİN GÜÇLÜ BAŞKANIMIZIN KATKILARIYLA DÜZENLEMİŞ OLAN TABAN KUMU KAMPANYASINDAN KAZANMIŞ OLDUĞUM 4 ÇUVAL HEDİYE 25 KG TABAN KUMU 4 ŞUBATTA TARAFIMA GÖNDERİLDİ.
ÖZELLİKLE BU KAMPANYALARA DEVAMLI DESTEK VEREN MURAT BEŞERE DERNEĞİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM, İYİKİ VARLAR.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kum pazartesi günü elime ulaştı. Kampanya için teşekkürler. Kazananları tebrik ederim.